Hesabım
    Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali Kapanışını Gerçekleştirdi

    Uçan Süpürge kadınları festivali sonlandırdı!

    Geçtiğimiz hafta izleyicileriyle buluşan 22. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali, gerçekleştirilen bir törenle kapanışını yaptı. En İyi Film Ödülü de dahil olmak üzere Uçan Süpürge ödülleri sahiplerine teslim edildi.

    23 Mayıs tarihinde açılışını yapan 22. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali, gerçekleştirilen bir törenle sona erdi. Açılışında Ayla Algan, Meltem Cumbul, Sumru YavrucukPelin Esmer ve Gözde Çığacı'ya ödülleri takdim edilmişti. Uçan Süpürge kapanış töreninde ise "Ben, Bedenim ve Ülkem" filmiyle İranlı yönetmen Mania Akbari'ye En İyi Film Ödülü takdim edildi. Kapanış töreninde Uçan Süpürge Yönetim Kurulu üyesi Halime Güner konuşma yaptı ve onlara destek olan herkese teşekkürlerini sundu. Ayrıca şu sözleri sarf etti: “Uzun yıllar daha bu festivali sürdürmek, inatla devam etmek için bize çok iyi geldiniz. Kimse bize 'Destek vermiyoruz bu festivali yapamazsınız' diyemez. Çünkü kadınlar var. Ekibimiz gece gündüz çalıştı. İster etek boylarımızı ölçsünler ister evlerinize gidin desinler. Asla gitmeyeceğiz ve festivali yapmaya devam edeceğiz. Kadınlar oldukça vu festival yıllarca devam edecek.” 

    23-30 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen ve Hikayem 22.0 temasıyla gösterime sunulan 22. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali, Ankara'daki izleyicileriyle buluşmuştu. Birçok medya kuruluşuna plaketleri takdim edilen kapanış töreni ise Büyülü Fener Sineması'nda gerçekleştirildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top