Hesabım
    Sofia Coppola İmzalı “On the Rocks”a “Game of Thrones” Transferi!

    “Game of Thrones”un yıldızı Jessica Henwick filmin kadrosuna katıldı.

    The Virgin Suicides”, “Lost in Translation” ve “Marie Antoinette” gibi filmlerle tanınan ve son olarak 2017 yılında “The Beguiled” ile karşımıza çıkan Oscar ve Altın Küre ödüllü yönetmen Sofia Coppola’nın yeni filmi “On the Rocks” oyuncu kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor. “Game of Thrones”, “Iron Fist” ve “The Defenders” gibi dizilerde izlediğimiz İngiliz aktris Jessica Henwick filmin kadrosuna dahil oldu.

    Komedi ve macera filminin oyuncu kadrosunda Oscar adaylığı bulunan usta aktör Bill Murray, “Parks and Recreation” dizisinden tanıdığımız Rashida Jones ve komedi filmlerinin tanıdık yüzlerinden Marlon Wayans yer alıyor. Yapımcılığını yönetmen Coppola ve Youree Henley'nin üstlendiği filmin çekimlerine başlandı ancak vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “On the Rocks”, gerçek olamayacak kadar sıra dışı ve zampara babasıyla (Bill Murray) uzun bir aradan sonra bir araya gelen genç bir anneye (Rashida Jones) odaklanıyor. Baba kız birlikte New York sokaklarında bir maceraya atılıyor. Filmin senaryosuna yönetmen Coppola imza atıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top