Hesabım
    Mark Hamill'den Ürkütücü Chucky Şarkısı!

    Yeniden uyarlama "Child's Play"de Chucky'i seslendiren Mark Hamill'den ürkütücü bir şarkı geldi.

    Mark Hamill'in seslendirdiği yeni Chucky'den ürkütücü bir şarkı geldi. 1988 yapımı kült korku filmi “Çocuk Oyunu”nun yeniden çevrimi “Child’s Play”den gelen yeni tanıtımda şeytani bebeğin şarkısı yankılanıyor. İkonik bilim kurgu serisi Star Wars'un Luke Skywalker'ı olarak akıllara kazınan ünlü oyuncunun seslendirdiği Chucky'nin şarkısı, vahşet görüntülerine tezat bir şekilde oldukça neşeli devam ediyor. En yakın arkadaşlık ve sevgi temaları üzerine kurulu olan şarkı bir yandan insanları katleden şeytani bebek Chucky'nin görüntüleriyle birleşiyor.

    MGM yapımı yeniden çekimde başrolleri; Parks and Recreation'ın pesimist April'ı olarak öne çıkan güzel oyuncu Aubrey Plaza, genellikle The Dangerous Book for Boys ve Outcast gibi dizilerden tanıdığımız genç yıldız Gabriel Bateman ve Atlanta dizisinin Alfred 'Paper Boi' Miles'ı Brian Tyree Henry üstleniyor. Filmde Andy'nin arkadaşları olarak Beatrice Kitsos ve Ty Consiglio da yer alacak. Filmin kadrosunda Tim MathesonDavid LewisTrent Redekop ve Kristin York da yer alıyor.

    Tyler Burton Smith'in yazdığı senaryo 1988 yapımı öncülünün hikayesini temel alsa da birkaç dokunuş ile onu modernize ediyor. Bu kez bir seri katilin ruhu değil hatalı yüklenen bir yazılım yüzünden oyuncak bebek seri katile dönüşüyor.

    Küçük Andy, doğum gününde annesinden güzel bir hediye alır. Bu, her çocuğun hayallerini süsleyen Buddi marka bir bebektir. Ancak bu bebeğin sakladığı dehşetten ne anne ne de küçük Andy haberdardır. Bu bebeğin içinde yüklü olan yazılım hatalı üretilmiştir. Bu da bebeğin öğrenme sınırlarını ortadan kaldırmıştır. Çok tehlikeli değilmiş gibi görünen bu durum, bebeğin şiddeti öğrenmesi ile değişecektir. Artık oyuncak bebeğin şiddet eğilimleri aile üyeleri için oldukça tehlikeli olacaktır...

    2017 yılının hit filmlerinden O'nun yapımcıları David Katzenberg ve Seth Grahame-Smith'in yapımcılığında hayata geçirilen filmin yönetmenliğini ise Lars Klevberg üstleniyor. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belirsizliğini korusa da film Amerika'da 21 Haziran 2019 tarihinde vizyona girdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top