Hesabım
    "Little Mermaid"in Ursula'sı Melissa McCarthy mi Olacak?

    "Little Mermaid"in yeni uyarlaması için Melissa McCarthy'nin ismi geçiyor.

    Melissa McCarthy'nin yeni "Little Mermaid" uyarlamasında adı geçiyor. Disney, deniz altında geçen masalın animasyon dışı versiyonunu hazırlarken, oyuncu kadrosu hakkında bir sürü dedikodu da su üstüne çıkıyor. Disney ve arkasındaki prodüksiyon ekibi, çağdaş ve çekici oyuncu seçimleri yapmak için çaba sarf ederken, bir yandan da sevilen animasyonun orijinaline saygı göstermeye çalışıyorlar.

    Amerikan komedilerinin sevilen kadın oyuncusu Melissa McCarthy, yeni uyarlamada okyanus sakinlerinden Ursula'ya hayat verebilir. Variety'de yer alan habere göre henüz anlaşma kesinleşmiş olmamakla birlikte ihtimaller bir hayli yüksek. Nedimeler, Ateşli AynasızlarAjan ve Ghostbusters: Hayalet Avcıları gibi komedi filmleriyle tanınmasının yanı sıra biri dram filminde olmak üzere 2 performansından Oscar adaylığı kazanan başarılı oyuncu, filmde deniz kızı Ariel'in hayallerini gerçekleştirmesine yardım eden Ursula olabilir. Masalda ahtapot bacaklarına sahip olan Ursula, küçük deniz kızı Ariel'in bir insan olma dileğini yerine getirmişti.

    ChicagoBir Geyşanın Anıları ve son olarak Mary Poppins: Sihirli Dadı gibi başarılı filmleri ile Hollywood caimasında ses getiren Rob Marshall'ın yönetmen koltuğunu üstleneceği yeni uyarlama, Disney'in sevilen animasyon filmine yeni bir soluk getirecek. Filmde, 1989 yapımı animasyonun hit orijinal şarkılarının yanı sıra Alan Menken ve Lin-Manuel Miranda imzalı yeni şarkılar da yer alacak.

    Disney'in 1989 yapımı animasyonu "Küçük Deniz Kızı" gişede 211 milyon dolar elde etmişti. Bakalım yeni uyarlama nasıl bir çizgide seyredecek?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top