Hesabım
    Florence Pugh'dan Meryl Streep İtirafı!

    Florence Pugh, Little Women'da rol almasıyla ilgili konuştu.

    Midsommar filmiyle karşımıza çıkmaya hazırlanan yıldızı parlayan oyuncu Florence Pugh'dan Little Women filminde aldığı rolle ilgili ilginç bir açıklama geldi. Oyuncu, usta isim Meryl Streep ile olan çalışmasından bahsetti ve Streep'in ona hissettirdiklerinden söz etti.

    Lady Macbeth, Outlaw KingFighting With My Family, The Little Drummer Girl gibi yapımların yıldız oyuncusu Florence Pugh, Little Women ile ilgili bir açıklamada bulundu. Bilindiği üzere Little Women film uyarlamasının yönetmenliğini Greta Gerwig üstleniyor ve oyuncuları arasında Emma Watson, Laura Dern, Saoirse Ronan, Meryl Streep, Timothee Chalamet gibi isimler bulunuyor. Florence Pugh'ın sıkıntısı ise Meryl Streep kaynaklı oluyor. 23 yaşındaki başarılı oyuncu Pugh, filmde Amy March'a hayat verirken Streep, March teyzeyi canlandırıyor. Pugh, bir gazeteye röportaj verirken Streep ile çalışmaktan hem ne kadar korktuğunu hem de hevesli olduğunu anlattı. Sözlerine ise şu şekilde devam etti: "Ben ve ajansım, bir projeden ne zaman korktuğumu farketsek, bunu yapmak zorunda olurum. Yaptığım çoğu şey, yapmaktan çok korktuğum şeylerdir. Önemli insanlarla tanışmak tabii ki korkutucu, onlar sizin idolünüzdür. Yani, evet Meryl Streep ile tanışmaktan çok korktum, ama korkudan titremiyordum da. Onunla çalışmak için hevesliydim. Onunla konuşmak için hevesliydim. Bu heyecan verici, korkunç değil."

    Daha önce de Küçük Kadınlar klasik romanının beyaz perdeye uyarlandığını görmüştük. 1994 uyarlaması olan Little Women'da Florence Pugh'ın canlandırdığı Amy March'ı Samantha Mathis'in performansıyla izleme şansı yakalamıştık. March teyze ise Mary Wickes tarafından canlandırılmıştı. Filmin konusu ise şöyle: Küçük Kadınlar, İç Savaş sonrası Amerika'da yaşamlarını sürdürmeye çalışan dört kız kardeşin hikayesini anlatıyor. Meg, Jo, Beth ve Amy birbirinden tamamen farklı karaktere sahip dört kız kardeştir. Çocukluk dönmelerini geride bırakıp kadınlığa geçiş süreçlerinde kardeşler türlü dertlerle boğuşur. Babaları Amerikan İç Savaşı'na katılan dört genç kız, anneleri ile birlikte yaşam mücadelesi vermeye başlar. Bu zorlu süreçte en büyük kazançları birbirlerinin yanında olmalarıdır. Her türlü zorluğu birlikte göğüsleyen kardeşler bu süreçte asıl mutluluğun sevgi olduğunu anlar...

    Little Women filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 14 Şubat 2020 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top