Hesabım
    Charlize Theron ve Helen Mirren "Fast & Furious 9" İçin Geri Dönecek!

    Charlize Theron ve Helen Mirren'ın "Fast & Furious 9" filminde de yer alacağı açıklandı.

    Merakla beklenen Fast and Furious 9'dan yeni kadro gelişmeleri var. Çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlayan devam filminde, Hızlı ve Öfkeli 8'de seyirci karşısına çıkan iki isim yeniden boy gösterecek. Filmde Deckard ve Owen Shaw'ın annesi Magdalene Shaw olarak seyirci karşısına çıkan usta oyuncu Helen Mirren ve filmin kötü karakteri olan Cipher'ı canlandıran güzel yıldız Charlize Theron serinin 9. filmi için bir kez daha kamera karşısına geçecek. İki yıldızın da filme geri döneceği bilgisi, serinin başrolündeki Dom'a hayat veren Vin Diesel tarafından duyuruldu.

    Diesel sosyal medya üzerinden; "Bu filmde tamamen parlayacağına inandığım John Cena da dahil olmak üzere Charlize Theron ve Helen Mirren gibi Oscar kazananlarnın olduğu orijinal oyuncu kadromuz burada!" dediği bir video paylaştı.

    Vin DieselMichelle RodriguezJordana BrewsterLucas Black ve Tyrese Gibson gibi kadronun gedikli isimlerinin geri döndüğü 9. devam filminin kadrosuna Trainwreck12 RoundsMarineBlockers  gibi yapımlardan tanıdığımız WWE şampiyonu John Cena ve Game of Thrones'un yıldızı Nathalie Emmanuel de geçtiğimiz haftalarda katılmıştı. Cena'nın rolünün kötü adam olmaya yakın olduğu belirtilmişti.Emmanuel'in canlandırdığı Ramsey'i ise son olarak Brian ile birlikte görmüştük.

    Filmin yönetmen koltuğuna bir kez daha 2006'daki Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı filminden başlayarak bugüne kadarki filmlerini de yöneten Justin Lin oturuyor. Filmin senaryosunu ise Kin filminin senaryosunda imzası bulunan Daniel Casey ve 47 Ronin'in senaristi Chris Morgan kaleme alıyor.

    Merakla beklenen "Fast & Furious 9" filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 22 Mayıs 2020 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top