Hesabım
    Genç Yıldız Cameron Boyce'un Ölüm Nedeni Belli Oldu

    Cameron Boyce, birkaç hafta önce yaşamını kaybetmişti.

    Aynalar, Jesse, Grown Ups, Descendants, Mrs. Fletcher gibi yapımlarda karşımıza çıkan Cameron Boyce, Temmuz ayında hayatını gizemli bir şekilde kaybetmişti. Şimdi ise ölüm nedeni Los Angeles Tıbbi Araştırma kurumu tarafından resmi olarak açıklandı. Söylenenlere göre genç ve yetenekli oyuncu epilepsi nedeniyle yaşamını yitirmişti.

    6 Temmuz 2019'da hayatını kaybeden 20 yaşındaki genç oyuncu Cameron Boyce'un ölüm nedeni açıklandı. Disney yıldızı Boyce hakkında birçok dedikodu ortalıkta geziniyordu. Ancak bu dedikoduların hiçbirinin doğruluk payı olmadığı ortaya çıktı. Adli tıp araştırmasının sonucunda Boyce'un  epilepsi sonucu ani ölümünün gerçekleştiği açıklandı. Bilindiği üzere ailesi, arkadaşları ve iş arkadaşları Boyce'un ölümü nedeniyle büyük bir şoka uğramıştı. Uykusu sırasında yaşamını yitirdiği belirtilen genç oyuncunun anısına Descendants 3 filmi, bu hafta içerisinde televizyon ekranları aracılığıyla izleyicileriyle buluşacak. Ancak Disney Chanel, filmin galasını ve kırmızı halı seremonisini Boyce'un ölümü nedeniyle iptal etmiş bulunuyor.

    Bilindiği üzere Cameron Boyce, on yıldan fazla bir süredir oyunculuk yapıyordu. İlk defa dokuz yaşındayken korku filmi Aynalar'da seyirci karşısına çıkan Boyce, iki yıl sonra Adam Sandler'in hit komedisi Grown Ups'daki çocuklarından biri olarak beyaz perdede boy gösterdi. Son yıllarda Instagram'da 8,1 milyon takipçi kazanan oyuncu, kendisini insani yardım çalışmalarına adayarak, geçen yıl hayırseverlik projesi olan Susuzluk Projesi ile yaptığı çalışmalarda Öncü Ruh ödülünü kazanmıştı. Boyce’un Afrika’nın Svaziland kentinde insanların temiz içme suyuna erişmesini sağlayacak kuyuları inşa etmek için yaklaşık 25.000 pound bağış topladığı biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top