Hesabım
    James Wan, Korku Filmlerine Geri Dönüyor!

    James Wan'ın gelecek projesi sır gibi saklanıyor.

    The Conjuring evreninin ve Saw filmlerinin yaratıcısı James Wan, Aquaman serisini yönetmesinin ardından korku filmlerine geri dönecek. Detayları bir sır gibi saklanan korku filmi projesinin geliştirilmesinde James Wan'e oyuncu Ingrid Bisu eşlik ediyor.

    Testere serisi, The Conjuring serisi, Insidious serisi, Death Silence, Fast and Furious 7 gibi filmlerin yönetmen koltuğuna oturan başarılı isim James Wan, yeni bir korku filmi projesine imza atarak köklerine geri dönecek. Eleştirmenler tarafından oldukça olumlu karşılanan Aquaman'i yönetmesinin ardından Wan, ikinci filmdeki koltuğunu da garantilemişti. Ancak yönetmen birkaç yıldır korku filmlerine yalnızca yapımcılık ve senaristlik yapıyordu. Şimdi ise korku dünyasına geri dönüyor. Söylenenlere göre Wan'ın planları arasında , filmin çekimlerini sonbahar aylarında Los Angeles'ta tamamlamak ve ardından Aquaman 2'nun prodüksiyonuna odaklanabilmek bulunuyor.

    Bilindiği üzere yönetmenin imzasının bulunduğu Jason Momoa başrollü Aquaman filmi, Patty Jenkins imzalı Wonder Woman sayılmazsa DC Sinematik Evreni'nin şimdiye kadarki en büyük başarısı olarak görülüyor. 1.1 milyar dolarlık gişe hasılatı elde etmesinin yanı sıra Warner Bros'un en yüksek kazanç getiren DC filmi olma ünvanına sahip oldu. James Wan'in bu duruma büyük bir katkısı olduğu su götürmez bir gerçek. James Wan, korku türünde son olaran The Conjuring 2 filminin yönetmenliğini üstlenmişti. Ancak spin-off projelerinden The Nun ve Annabelle Comes Home'da yapımcı olmak dışında bir imzası bulunmuyordu. The Nun'ın eleştirmenler tarafından büyük bir başarısızlık olarak görülmesine rağmen, filmin devamı çekilecek. Annabelle Comes Home'un ise Annabelle filmleri içinde son derece başarılı olduğu söylenenler arasında yer alıyor.

    Başarılı yönetmen James Wan'in yeni korku projesinin ne zaman izleyicileriyle buluşacağı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top