Hesabım
    Milo Ventimiglia, The Batman Rolü İçin Yaşlı Gelmiş!

    This Is Us'ın yıldız oyuncusu, The Batman ile ilgili açıklama yaptı.

    This Is Us dizisinin yıldız oyuncusu Milo Ventimiglia, Variety'nin podcast programında The Batman hakkında konuştu. Robert Pattinson'ın kaptığı rol, aslında Ventimiglia'nın da olabilirdi. Ancak Warner Bros, oyuncuyu fazla yaşlı bulmuştu.

    Heroes, Gotham, This Is Us, Pathology, Gilmore Girls gibi yapımların yıldız oyuncusu Milo Ventimiglia, The Batman filmi hakkında katıldığı bir podcast programında açıklama yaptı. Sunucunun Ventimiglia'nın kendisini herhangi bir süper kahraman filminde görüş görmediğini sorması üzerine, oyuncu "Kendimi pelerin ve cüppe içerisinde görüyor muyum? Warner Brothers görmedi. The Batman için çok yaşlı olduğumu söylediler. Sorun değil, sonuç olarak başka şeylerle meşgul sayılırım." Bilindiği üzere Milo Ventimiglia 42 yaşında bulunuyor. Ancak Robert Pattinson'dan önce Batman rolünü üstlenen Ben Affleck tam 46 yaşındaydı. Warner Bros ve Matt Reeves bu kez genç bir Batman seçmek istemişti. Bunun üzerine Pattinson ile anlaşma yapıldı.

    Milo Ventimiglia şimdilerde Amand Seyfried ile başrolünü paylaştığı çok satan roman uyarlaması The Art of Racing In The Rain projesinin vizyona girmesini bekliyor. Diğer yandan ise üç sezondur devam eden ve NBC ekranlarında izlenme rekorları kıran dram dizisi This Is Us'da başrolü üstlenmeye devam ediyor. Ventimiglia, üçüncü kez Emmy ödüllerine En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde adaylık aldı. Oyuncunun rakipleri arasında Better Call Saul'dan Bob Odenkirk, rakibi Ventimiglia'nın adaylığını da hediyeyle kutlayan Ozark yıldızı Jason Bateman, Pose'dan Billy Porter, This Is Us ile daha önce de ödül sahibi olan Sterling K. Brown ve Game of Thrones'un yıldızı Kit Harington bulunuyor. Milo Ventimiglia başrollü The Art of Racing In The Rain 27 Eylül'de ülkemizdeki izleyicilerinin karşısına çıkacak. Emmy Ödülleri'nin takdim edileceği tören ise 23 Eylül 2019'da düzenlenecek.

    Matt Reeves'in yönetmenliğini üstlendiği ve Robert Pattinson'ın başrolünde yer alacağı noir dedektiflik filmi The Batman'in vizyon tarihi ise 25 Haziran 2021 olarak belirlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top