Hesabım
    Gemma Chan, "Eternals" Kadrosuna Katılabilir

    Marvel'ın Eternals'ına yeni bir isim daha eklenebilir.

    Captain Marvel filminde Minn-Erva karakterine hayat veren Gemma Chan'in, Eternals kadrosunda da yer alabileceği söylentileri yayılmaya başladı. Söylenenlere göre başarılı oyuncu Gemma Chan, Marvel ile yeni bir anlaşma yapmak üzere görüşmelere başlamış bulunuyor.

    Humans dizisinin yıldız oyuncusu olan ve Mary Queen of Scots, Crazy Rich Asians gibi yapımlarda yer alan güzel oyuncu Gemma Chan, bilindiği üzere Marvel Sinematik Evreni'nin yeni nesil kahraman filmlerinden Captain Marvel'ın Kree savaşçısı Minn-Erva olarak karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise söylenenlere göre oyuncu tamamen farklı bir karakterle ya da Minn-Erva karakteri ile The Eternals filminde yer alabilir. Chan'in Marvel ile görüşmeleri sürdürülüyor.

    Eternals'da Angelina Jolie eğitimli bir savaşçı olan Thena olarak; Salma Hayek, Eternals ırkının lideri Ajak olarak; Richard Madden, güneşe çok yakın uçtuğu için ölen İkarus'un babası İkaris olarak; Don Lee, grubun en güçlü karakteri Gilgamesh olarak; Kumail Nanjiani bir kılıç ustası olan Kingo olarak; Lauren Ridloff, Marvel'ın ilk sağır kahramanı Makkari olarak; Brian Tyree Henry, ekibin beyni olması beklenen Phastos karakteriyle; Lia McHugh ise ekibin en genç üyesi Sprite karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. The Eternals çizgi romanları 1976 yılında Jack Kirby tarafından yaratılmıştı. Çizgi romanlar milyonlarda yılı kapsıyordu.  Kozmik varlıklar olan Celestials, insanlar üzerinde deneyler yaparlar. Genetikleri değiştirilen insanlar yaratan Celestials'ı konu edinen çizgi romanlarda bu insanlar hem süper güçlere sahiplerdir, hem de yarı ölümsüzlerdir. Ayrıca vahşi bir ırk olan Deviants'ı da yaratmış bulunan Celestials, insanlık tarihinin arka planında yer alan iki ırk yaratmış olur. Eternals ve Deviants, tarih boyunca birbirleriyle çatışma içinde olacaklardır...

    Eternals, Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresinin en önemli filmleri arasında yer alıyor. Bu evredeki diğer filmler arasında Doctor Strange: In The Multiverse of MadnessBlack Widow, Thor: Love and Thunder, Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings, Blade, Fantastic Four gibi filmler yer alıyor. Ayrıca henüz adı açıklanmayan projeler de yer alıyor. Bu projelerin Captain Marvel ve Spider-Man devam filmleri olabileceği düşünülüyor.

    Eternals 6 Kasım 2020 tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top