Hesabım
    "Last Night In Soho"nun Vizyon Tarihi Belli Oldu!

    Edgar Wright'ın yeni filminin vizyon tarihi resmi olarak açıklandı.

    Anya Taylor Joy ve Matt Smith'in başrolünü paylaştığı psikolojik gerilim filmi "Last Night In Soho"nun vizyon tarihi resmi olarak açıklandı. Edgar Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği dönem filminin vizyon tarihi Focus Features tarafından duyuruldu. Tarih, 2020 yılının son aylarına alındı.

    Shaun of The Dead, Baby DriverScott Pilgrim vs The World gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenen başarılı isim Edgar Wright'ın yeni filmi "Last Night In Soho"nun vizyon tarihi belli oldu. Eğer her şey yolunda giderse film, izleyicileriyle 25 Eylül 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak. Bilindiği üzere filmin çekimleri Londra'da devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Last Night In Soho'nun çekimlerinden birçok set karesi paylaşılmıştı. Karelerde Anya Taylor Joy ve Matt Smith'in karakterlerinin aşık bir çift olduğu görülüyordu. Ayrıca Thomasin McKenzie de set karelerinde görülmüştü, ancak oyuncunun karakteri hakkında pek bir bilgi bulunmuyordu. Filmin 1960'lı yıllarda geçmesi bekleniyor ve söylenenlere göre Roman Polanski'nin Catherine Deneuve başrollü Repulsion filminin atmosferine benzer bir atmosfer kullanılıyor.

    Son yılların en iyi korku filmlerinden biri olan 2015 yapımı “The Witch” ile adından bolca söz ettiren, M. Night Shyamalan imzalı “Parçalanmış” ve "Glass"ın genç yıldızı Anya Taylor-Joy’un başrolünü üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda “Doctor Who” ve “The Crown” dizileriyle tanınan Emmy adayı Matt Smith ve geçtiğimiz sene “Leave No Trace” ile adından bolca söz ettiren Yeni Zelandalı genç yıldız Thomasin McKenzie yer alıyor. Ayrıca Diana Rigg, Terence Stamp, Synnove Karlsen gibi birçok isme filmin kadrosunda yer veriliyor. Filmin senaryosunu ise yönetmen Wright ile birlikte korku dizisi “Penny Dreadful”un senaristlerinden Krysty Wilson-Cairns kaleme alıyor. Last Night In Soho'nun yapımcılığını Nira Park, Tim BevanEric Fellner ve yönetmen Edgar Wright üstleniyor. Wright'ın yaşamının uzun bir bölümünün geçtiği Londra'nın Soho bölgesinde çekimleri sürdürülen Last Night In Soho'nun yanı sıra yönetmenin gelecek projeleri arasında Shadows isimli animasyon filmi ve ünlü pop grubu Sparks hakkında çekeceği bir belgesel yer alıyor. Ayrıca söylenenlere göre Baby Driver 2 projesi yönetmenin gündeminde bulunuyor.

    Last Night In Soho, 25 Eylül 2020 tarihinde sinemalarda gösterime sunulmak üzere hazırlıklarını sürdürüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top