Hesabım
    Yıldız Kadrolu "Knives Out"tan Daniel Craig'li Görsel!

    Knives Out'tan yeni bir görsel paylaşıldı.

    Daniel Craig, Chris Evans, Michael Shannon, Jamie Lee CurtisChristopher Plummer gibi birçok yıldız ismi kadrosunda barındıran "Knives Out"tan yeni bir görsel paylaşıldı. Rian Johnson'ın yönetmenliğini üstlendiği filmden yayınlanan görselde Daniel Craig ve Lakeith Stanfield'in karakterlerini görme imkanı yakalıyoruz.

    Knives Out'un konusu ise şöyle: Suç romanı yazarı Harlan Thrombey, 85. yaş gününde evinde ölü bulunur. Meraklı bir araştırmacı dedektif olan Benoit Blanc gizli bir şekilde cinayet araştırmasında yer almaya başlar. Harlan Thrombey'nin ailesine soruşturma için başvurulur, ancak aile tam anlamıyla hiçbir işe yaramazdır. Blanc tüm bu yüzeyde görünenlerin altını kazımak ve tüm yalanları ortaya çıkararak Thrombey'nin ölümünün ardındaki gerçeği bulmayı hedefler. Bilindiği üzere Rian Johnson, Daniel Craig'in dedeftif karakteri olan Benoit Blanc'ı Agatha Christie'nin ikonik karakterlerinden birine gönderme yapmak amacıyla yarattı. Bu ikonik karakter ise Hercule Poirot oldu. Bu karakter Agatha Christie'nin 33 romanında ve 54 kısa öyküsünde yer almıştır. Johnson bu karaktere gönderme yapması konusunda şu sözleri sarf etti: "Poirot'nun bu kadar büyük bir hayranı olup ona ışık tutan bir karakteri yaratma konusunda nereden başlayacağını bilmek zorlayıcıydı. Benoit Blanc, egosunun kabarık olması gibi Poirot'nun birçok özelliğini taşıyor. Ama Daniel'ın ışığıyla birlikte ona sıcaklık katan şeyler de var. Bunu yazarken Peter Ustinov'un Agatha Christie'nin Poirot karakterini canlandırdığı filmleri düşündüm. Bunlar senaryonun mihenktaşıydı."

    Knives Out filminin oyuncu kadrosunda Marvel Sinematik Evreni'nin eski oyuncusu ve Kaptan Amerika'sı Chris Evans; İngiliz ajanı James Bond rolünü son kez canlandıracak olan Daniel Craig; “Cadılar Bayramı” filminde karşımıza çıkan Jamie Lee Curtis, “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı” ile yıldızı parlayan Kübalı aktris Ana de Armas; iki Oscar adaylığı bulunan Michael Shannon; “Ölüm Defteri” ve “Kapan” gibi filmlerin yanı sıra Atlanta dizisinden de tanıdığımız Lakeith Stanfield, Altın Küre ödüllü Don Johnson; son olarak “Ayin” filmindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Toni Collette, Oscar ve Altın Küre sahibi usta oyuncu Christopher Plummer; Netflix’in “13 Reasons Why” dizisiyle yıldızı parlayan genç aktris Katherine Langford; Emmy adaylığı bulunan Riki Lindhome, “Vice Principals”tan hatırladığımız Edi Patterson; “Star Wars” filmlerinde sesledirdiği Yoda karakteriyle tanınan usta aktör ve yönetmen Frank Oz ve “Atypical” dizisinden Raúl Castillo yer alıyor.

    Knives Out, Amerika'daki izleyicileriyle 27 Kasım 2019'da buluşacakken, ülkemiz için bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top