Hesabım
    Endgame'deki Ölümlerin "Logan"daki Gibi Dokunaklı Olması İstendi

    Avengers: Endgame ile ilgili yeni bir detay paylaşıldı.

    Marvel Sinematik Evreni'nin bir döneminin sonunu getiren Avengers: Endgame ile bazı kahramanlara veda etmiştik. Veda ettiğimiz karakterlerden bazıları Marvel Sinematik Evreni'ndeki varlığının sonuna gelmişken, bazılarının yalnızca artık filmlerde yer almayacağını öğrendik. Şimdi ise Kevin Feige'den ölümler konusunda açıklama geldi. -Dikkat, spoiler içerir-

    Avengers: Endgame'de, Marvel'ın sevilen kahramanı Iron Man, Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni'ni takıp kullanarak kendini tüm insanlık için feda etmişti. Black Widow ise taşlardan birine sahip olabilmeleri için Hawkeye'ın yerine kendini feda etmişti. Natasha Romanoff'un ölümünün üzerinde neredeyse hiç durulmazken, Tony Stark için büyük bir tören düzenlenip duygusal sahnelere yer verilmişti. Şimdi ise Marvel'ın başındaki isim olan Kevin Feige bu konu hakkında açıklama yaptı. Feige, filmdeki ölümler hakkında şu sözleri sarf etti: "Bu film üzerinde çalışmaya başladığımız zaman, ölümlerin filmlerimiz için önemli olmadığı düşüncesi hakimdi. Nick Fury Winter Soldier'da vuruldu ve öldü, ardından muhteşem bir şekilde geri döndü. Ama bu bir ölüm değildi. İnsanlar bunun hakkında tartışmaya başladı. Tartışmalar ölüm hakkında değildi, duygular hakkındaydı. Bu duruma yaklaşmaya başladığımızda 'Ne dilediğine dikkat et' konusu hakkında düşündüğümü hatırladım. Ama hiçbir zaman sorgulamadık. Bütün endişe ve çabalar, ölümleri değerli kılabilmemize harcandı. Logan'ı seyircilerin gördüğü gibi gördük ve 'Aman Tanrım, Hugh'nun bu karaktere vedası için mükemmel bir son' diye düşündük. Oyuncuların mükemmel bir şekilde uzun süre canlandırdıkları karakterlere veda ettiğini çok az görebiliyoruz. Robert'a umutsuzca bunu vermek istedik. Odaklandığımız şey buydu."

    Avengers: Endgame'in ardından Marvel Sinematik Evreni parçalanmış gibi görünüyor. Evrenin gelecek dizileri ve filmleri arasında Natalie PortmanChris Hemsworth ve Tessa Thompson'lı Thor: Love and Thunder; Mahershala Ali başrollü bir Blade, Fantastic Four  filmleri; Loki, Hawkeye, WandaVision, Falcon and The Winter Soldier, What / If dizileri; ayrıca Shang-Chi and The Legend of The Ten RingsDoctor Strange: In The Multiverse of MadnessThe EternalsBlack Widow gibi filmler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top