Hesabım
    Joker Yıldızı Joaquin Phoenix'in Yeni Projesi Belli Oldu!

    Joaquin Phoenix, Mike Mills'in yeni filminde rol alacak.

    Joker filminin performansıyla izleyenleri etkileyen başarılı oyuncusu Joaquin Phoenix, yeni bir proje için imza attı. Oyuncu, yönetmen Mike Mills'in yeni uzun metraj film projesinde yer alacak. Deadline'ın haberine göre film, A24 bünyesinde geliştirilecek.

    Henüz adı belli olmayan bir Mike Mills filminin başrolünde Joker, Her, Gladiator, Walk The Line, The Master, Sisters BrothersYou Were Never Really Here gibi yapımların yıldız oyuncusu Joaquin Phoenix yer alacak. Başarılı yönetmen Mike Mills'i 20th Century Women, Beginners ve Thumbsucker filmlerinden tanıyoruz. Eğer her şey yolunda giderse, filmin prodüksiyonuna sonbahar aylarında başlanacak. Yani Joker filminin tanıtımları sona erdiğinde ve film vizyona girdikten sonra prodüksiyona başlanmış olunacak. Ancak film hakkındaki diğer detaylar henüz belli değil.

    Joaquin Phoenix'in son projesi DC çizgi romanlarından uyarlanan Todd Phillips yönetmenliğindeki Joker oldu. Film Venedik Film Festivali'nden En İyi Film Ödülü'nü alarak Oscar'a ilk adımını atmış bulundu. Phoenix'in performansı da tartışma konusu olmaya devam ediyor. Film, Arthur Fleck'in toplum tarafından dışlanmasını ve insanlar yüzünden giderek bir seri katile dönüşmesini konu ediniyor. Şimdilerde karakter sıklıkla Heath Ledger ve Jack Nicholson'ın Joker'iyle karşılaştırılıyor. Phillips ise Marvel ve DC'nin daha önce başaramadığı bir şeyi başararak filmlerini sanat filmi festivallerinde yarıştırmayı başardıklarını ifade ediyor.

    Mike Mills'in yeni projesinin ayrıntılarının ilerleyen dönemlerde açıklanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top