Hesabım
    Ali Atay İmzalı "Cinayet Süsü"den Yeni Fragman!

    Cinayet Süsü'nden ikinci fragman geldi!

    Uğur Yücel, Binnur Kaya, Cengiz BozkurtFeyyaz Yiğit ve Mert Denizmen gibi isimleri bir araya toplayan Cinayet Süsü'nden yeni bir fragman paylaşıldı. Komedi ve polisiye türlerini birleştiren Cinayet Süsü'nün fragmanında cinayet var!

    Son zamanların en beğenilen aksiyon komedi filmi Ölümlü Dünya'nın yaratıcı ekibinden yeni bir aksiyon filmi gösterime girmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Cinayet Süsü, birbirinden renkli karakterlerle dolu cinayet büro ekibinin çözüme kavuşturmaya çalıştığı olayları odağına alıyor. Cinayet büro ekibinin karşısına ülkenin gündemine oturan gizemli ve alışılmadık bir vakanın çıkması üzerine yaşananları izleyeceğiz. Ancak ekip, bu gizemli cinayeti olabilecek en kötü yöntemlerle çözmeye çalışıyor. Bu yanlış yöntemlerin üstüne ardı ardına gelen cinayetler ise işlerini hiç de kolaylaştırmıyor. Ekip içinde filizlenen aşk ve suçlunun asla yakalanamaması üzerine herkes cinnetin eşiğine gelecektir.

    Leyla İle Mecnun dizisiyle tanıdığımız ve Limonata, Tribeca'dan ödüle layık görülen Nuh TepesiAylaTürk İşi Dondurma gibi filmlerle başarısını kanıtlayan Ali Atay'ın yönetmen koltuğuna oturduğu ve senaryosunu yazdığı, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin senaryoda eşlik ettiği Cinayet Süsü'nün oyuncu kadrosunda Türkiye Sineması ve televizyonundan tanıdığımız birçok önemli isim bulunuyor. Cinayet Süsü ile birlikte usta oyuncu Uğur Yücel'in beyaz perdeye dönüşüne tanıklık ediyoruz. Ayrıca filmin kadrosunda Leyla İle Mecnun, Jet Sosyete, Ailecek Şaşkınız gibi yapımların usta oyuncusu Cengiz Bozkurt; Şarkı Söyleyen Kadınlar, Bizi Hatırla, Sen Kiminle Dans Ediyorsun?, Aramızda Kalsın, Avrupa Yakası gibi yapımların başarılı ismi Binnur Kaya; Okan Bayülgen'in programlarında yaptığı skeçlerle çıkış yapan ve Ölümlü Dünya'da Ali Atay ile birlikte çalışan Feyyaz Yiğit; Bizim İçin Şampiyon, Kar, Sesinde Aşk Var gibi yapımlardan tanıdığımız Mert Denizmen; Abluka, Nuh Tepesi, Sarı Sıcak gibi yapımlarla bilinen Mehmet Özgür ve Aycan Koptur gibi isimler yer alıyor.

    Cinayet Süsü'nün 25 Ekim tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top