Hesabım
    Adam Sandler'lı "Uncut Gems"den İlk Fragman!

    Uncut Gems fragmanında gerilim dozu yükseliyor!

    Safdie Kardeşler'in üçüncü uzun metraj filmi "Uncut Gems"in ilk fragmanı resmi olarak paylaşıldı. A24 bünyesinde geliştirilen Uncut Gems'in fragmanında, Adam Sandler'ın karakterine yakından göz atıyor ve kendimizi bir riskli bir aksiyonun içerisinde buluyoruz.

    Usta komedyen Adam Sandler'ın başrolünde yer aldığı Uncut Gems'den ilk fragman yayınlandı. Sandler'ı ilk kez bir aksiyon filminde izleme şansı yakalayacağımız filmin yönetmenliğini aynı zamanda Good Time'ı da yöneten Benny ve Josh Safdie üstleniyor. Yönetmen kardeşler ikinci filmleriyle de kariyeri düşüşte olan Robert Pattinson'dan iyi bir aksiyon oyuncusu yaratmışlar ve izleyenleri gerçekten etkilemişlerdi. Şimdi ise sırada tamamen farklı bir türe ait olan Adam Sandler var gibi görünüyor. Suç ve dram türündeki "Uncut Gems"in konusu ise şöyle: Howard Ratner, New York'ta mücevher satıcısı bir adamdır. Ancak Ratner'ın gözü hep daha yükseklerdedir ve yüksek miktarlarda borcu vardır. Ratner diğer yandan ünlüler için yüksek riskli bahis işi de yapıyordur. Bu sırada başına talih kuşu konar. Ancak bu talih kuşunun sahibi olabilmesi için çok iyi bir oyunculuk performansı sergilemesi gerekmektedir. Bu sırada işi ve diğerleriyle olan ilişkisini de dengede tutması gerekmektedir...

    Uncut Gems, Uluslararası Toronto Film Festivali'nde dünya prömiyerini yaptı ve eleştirmenler tarafından beğeni topladı. Uncut Gems'in oyuncu kadrosunda Adam Sandler'ın yanı sıra Oscar ve Altın Küre adaylığı bulunan usta oyuncu Judd Hirsch, bu sene “Sorry to Bother You”da izlediğimiz Lakeith Stanfield, “Galaksinin Koruyucuları 2” ve “Avengers: Sonsuzluk Savaşı” filmlerinde Mantis karakterine hayat veren Pom Klementieff, "Billions" dizisinde boy gösteren Eric Bogosian ve “Karlar Ülkesi” animasyonunda Elsa karakterine sesiyle hayat veren Idina Menzel de yer alıyor. Filmin senaryosuna daha önce “Yalnız Cennet Bilir” ve “Go Get Some Rosemary” filmlerinde birlikte çalışan yönetmen ikilisi ve Ronald Bronstein imza atıyor.

    Uncut Gems'in ülkemizde vizyona girip girmeyeceği bilinmiyor. Film, yurt dışında 25 Aralık'ta izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top