Hesabım
    Natalie Portman Neden "Thor: Ragnarok"ta Yoktu?

    Natalie Portman, Marvel'a dönüşü hakkında konuştu.

    Yıldız oyuncu Natalie PortmanThor: Love and Thunder ile Marvel Sinematik Evreni'ne geri dönüyor. Ancak oyuncunun neden Thor: Ragnarok filminde ya da diğer Marvel yapımlarında yer almadığı merak konusuydu. Portman bu konuda açıklama yaptı.

    Marvel Sinematik Evreni'nin Jane Foster'ı ve yeni Lady Thor'u Natalie Portman, karakteri hakkında konuştu. Portman'ı Thor ve Thor: The Dark World filmlerinde izleme şansı yakalamıştık. Chris Hemsworth ile uyumu da ilgi çekiyordu. Ancak Thor: Ragnarok'ta Portman yer almadı. Hemsworth ise aynı uyumu Tessa Thompson ile yakaladı. Portman, Thor: Love and Thunder'da yer alacak olmasıyla ilgili şu sözleri sarf etti: "Bana fikirleriyle geldiler ve 'Bazı çizgi romanlarda Jane'in Lady Thor'a dönüşmesinin hikayesiyle sana geldik.' dediler. Ben de bunun çok heyecan verici olduğunu söyledim. Thor: Ragnarok'un gerçekleştirildiği yer nedeniyle filmde bulunmuyordum."

    Yönetmen Taika Waititi, Natalie Portman ve Lady Thor ile ilgili kafalarda oluşan soru işaretlerini Toronto Film Festivali sırasında gidermişti. Waititi, Thor: Love and Thunder'ın bir Thor filmi olacağını ve Portman'ın değil, Hemsworth'ün başrol olacağını belirtmişti. Ayrıca filmde Tessa Thompson'ın Valkyrie karakterini de oldukça göreceğiz. Thor, Avengers: Endgame sırasında Guardians of The Galaxy ekibiyle birlikte evrene açılmıştı. Ancak Thor'un gerçekten o ekiple birlikte maceralara açılıp açılmayacağını henüz bilemiyoruz. Yönetmen James Gunn ise geçtiğimiz günlerde The Suicide Squad çekimlerine başladı. Bu nedenle uzun bir süre daha yanıt alamayacağız gibi görünüyor.

    Natalie Portman'ı Lady Thor olarak izleyeceğimiz Thor: Love and Thunder'ın yanı sıra Doctor Strange: In The Multiverse of MadnessBlack WidowBlack Panther 2, Blade, The EternalsFantastic 4Shang-Chi gibi yapımlar bulunuyor. Diziler arasında ise Loki, Hawkeye, WandaVisionThe Falcon and The Winter SoldierMs. MarvelShe Hulk ve Moon Knight yer alıyor. 

    Thor: Love and Thunder, ülkemizdeki izleyicileriyle 29 Ekim 2021'de sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top