Hesabım
    Kahkahalarınızı Tutamayacağınız "Fırıncının Karısı" Sinemalarda!

    Fırıncının Karısı için biletleriniz burada!

    Son yıllarda komedi yapımlarının parlayan yıldızları Büşra Pekin ve Alper Kul'un başrolünde yer aldığı "Fırıncının Karısı" sinemalardaki yerini aldı. Biletlerinizi ise buradan alabilirsiniz!

    Fırıncının Karısı, hareketlerinden şüphelendiği kocasını takip etmeye karar veren genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Naif bir kadın olan Ferdane’nin, kocası fırıncı Mustafa ile sıradan bir yaşamı vardır. Maskülen ve kıskanç bir adam olan Mustafa’nın davranışlarına alışan Ferdane, bir süre sonra beklemediği durumlarla karşı karşıya kalır. Kocasında büyük değişiklikler fark eden Ferdane, bunun geçici bir şey olduğunu düşünse de işler pek de onun düşlediği gibi değildir. Olduğunun tam aksi davranışlar sergileyen Mustafa’nın bu hali Ferdane’yi büyük bir meraka sürükler. Kocasındaki değişimin nedenini öğrenmek isteyen Ferdane, Mustafa’yı takip etmeye karar verir. Kendisine yardım etmesi için kardeşi Ramazan’ı da yanına alan Ferdana, kocasını peşine düşer. Bu sırada, İsmail’in kötürüm ablası, kızı Hacer ve büyücü “Vahdi Dede”nin de olaya karışması işlerin daha da karışık bir hal almasına neden olur. Tüm bu kargaşaya neden olan olayın açığa çıkmasıyla Mustafa, Ferdane ve Ramazan, kendilerini büyük bir maceranın içinde bulur.

    Eğlenceli konusu ve performanslarıyla Fırıncının Karısı'nın yönetmenliğini 4N1K İlk Aşk, Leyla İle Mecnun, Ulan İstanbul, İlk Öpücük gibi yapımlarda imzası bulunan Murat Onbul üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise  Mahalleden Arkadaşlar filminin hazırlıklarını sürdüren Alper Kul; Kolonya Cumhuriyeti, Tatlım Tatlım, Benim Adım Feridun, İtirazım Var, Annem Uyurken gibi yapımlardan tanıdığımız Büşra Pekin; Düğün Dernek, İşler Güçler gibi yapımlardan tanıdığımız Korhan Herduran, son olarak Aykut Enişte'de izlediğimiz Ferdi Sancar, Kıvanç Sezer imzalı Küçük Şeyler filminde rol almış olan Seda Türkmen, Borç, Dört Köşe, Neden Tarkovski Olamıyorum gibi yapımlardan tanıdığımız Beyti Engin ve Hayat Ağacı, Küçük Esnaf gibi yapımlarda rol alan Ayça Koptur bulunuyor. 

    Fırıncının Karısı, izleyicilerini bekliyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top