Hesabım
    "Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi"nden Yeni Kareler!

    "Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi"nden yeni kareler geldi.

    Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi'nden yeni kareler yayınlandı. Yeni nesil Star Wars üçlemesinin son filmi olan yapımdan, Empire üzerinden gelen karelerde Karanlık Taraf üyelerini görüyoruz. Hikayelerinin detayları merakla beklenen Ren Şövalyeleri ve artık Yüce Lider olmuş olan Kylo Ren'in yer aldığı kareler, üçlemeyi sonlandıracak olan filme duyduğumuz heyecanı daha da arttırıyor.

    Usta yönetmen J.J. Abrams yönetmenliğindeki "Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi"nin oyuncu kadrosunda, önceki filmlerde olduğu gibi Daisy Ridley, Adam DriverJohn Boyega, Oscar Isaac Kelly Marie Tran ve Domhnal Gleeson yer almaya devam ediyor. Filmin kadrosuna yeni katılan Keri RusselDominic MonaghanNaomi Ackie'nin yanı sıra serinin ilk üçlemesinde Lando karakterini canlandıran Billy Dee Williams da filmdeki nostaljik ögeyi ayakta tutacak. Mark Hamill ise hayalet formunda boy gösterecek. 

    Filmden gelen ikinci tanıtım videosunda, Rey'i Sith kostümlerine benzer bir şeyi giymiş halde görmüştük. İlk film Güç Uyanıyor'da Rey, Luke Skywalker'ın efsanevi ışın kılıcına dokunduğunda ailesi bir uzay gemisi ile uzaklaşırken Jakku çölünün ortasında onları seyreden küçüklük halini görmüştü. Ardından ikinci film olan Son Jedi'da ise Kylo Ren ona, ailesinin çöp toplayıcı olduğunu ve onu içki parası için sattıklarını, şimdi ise Jakku çölündeki mezarlarında yatmakta olduklarını söylemişti. Belki de Rey'in gerçek ailesinin sırrı, karanlık tarafa geçişine sebep olacaktır, kim bilir?

    Kylo Ren Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından İlk Düzen'in yeni Büyük Lider'i olmuştur. Acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaktadır. Luke Skywalker'ın Güç'le birleşmesinden sonra Rey kendi içindeki gücü benimsemiş, onu geçmişte tutan bağlarını kesmeyi başarmıştır. Kylo Ren ve Rey'in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen'de de içsel çalkantılar yaşanmaktadır. Güçte kalabilmek için giderek acımasızlaşan Kylo Ren, onu yenmek için sürekli çalışan Rey, tekrar ortaya çıkan Ren Şövalyeleri, Direniş'i büyütmeye çalışan Poe ve Fin, karanlığın ve aydınlığın savaşı galaksideki tüm dengeleri değiştirecektir...

    Film ülkemizdeki izleyicileriyle 19 Aralık 2019 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top