Hesabım
    Samara Weaving, Snake Eyes'ın Scarlett'ı Olacak!

    G.I. Joe spin-off'unun kadrosuna bir isim daha eklendi.

    G.I. Joe evrenini genişletecek olan spin-off filmi Snake Eyes'ın oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Bu isim ise Ready or Not ve Babysitter'ın yıldız oyuncusu Samara Weaving oldu. Weaving'in Scarlett rolünü canlandırması planlanıyor.

    Paramount Pictures bünyesinde geliştirilen ve G.I. Joe: Rise of Cobra ile başlayan ve G.I. Joe: Retaliation ile devam eden aksiyon filmi serisinin yeni spin-off filmi olan Snake Eyes'ın oyuncu kadrosuna The Babysitter ile kariyerine önemli bir giriş yapan ve Picnic At Hanging Rock, Ready or Not gibi yapımlarla yıldızı parlayan oyuncu Samara Weaving eklendi. Oyuncunun canlandıracağı rol ise Scarlett olacak. G.I. Joe çizgi romanlarında gerçek adı Shana M. O'Hara olan Scarlett, bir istihbarat ajanıdır. Scarlett'ın ekibindeki diğer ajanlardan daha üstün olduğu söyleniyor. Ancak aynı ekipte bulunan Snake Eyes, Scarlett'ın kendisini yenmesine izin vermiştir.

    Filmde yer alacağı belli olan karakterler arasında Scarlett ve Snake Eyes'ın yanı sıra The Baroness, Hard Master ve Storm Shadow bulunuyor. The Baroness'e La Casa De Papel'in yıldız oyuncusu Ursula Corbero hayat verecekken, Snake Eyes olarak Henry Golding'i izleyeceğiz. Snake Eyes'ın rakibi Storm Shadow olarak Andrew Koji'yi; Storm Shadow'un amcası olan ve Arashikage ninjalarının başında yer alan the Hard Master olarak ise Iko Uwais'i göreceğiz.

    Snake Eyes'ın yönetmenliğini Red, The Captain, Insurgent, Allegiant gibi yapımlardan tanıdığımız Robert Schwentke üstleniyor. Senaryoda ise Beauty and The Beast ve Charlie's Angels'ın senaristi Evan Spiliotopoulos'un imzası bulunacak. Diğer yandan G.I. Joe serisi de Ever Vigilante filmiyle devam edecek.

    Snake Eyes'ın konusu ise şöyle olacak: Snake Eyes, kılıç ve bıçak gibi silahların kullanımında ölümcül yetenekleri olan bir ninja savaşçıyı konu ediniyor. Bir dövüş ustası olduğu için silahsızken de son derece tehlikeli olan Snake Eyes, G.I. Joe ekibine katılması için işe alınır. Karakterin geçmişi çok iyi bilinmiyor. Ancak bir helikopter kazasında yaşananların ardından konuşma yeteneğini kaybettiği biliniyor.

    Snake Eyes'ın yurt dışındaki izleyicileriyle 16 Ekim 2020'de buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top