Beyazperdem
Robert Schwentke
facebookTweet
Görev Yönetmen, Senarist
Uyruk Alman
Doğum tarihi 1968
Yaş 49
13
yıllık kariyer
8
film ve dizi

Filmografi

Kuralsız
Kuralsız
20 Mart 2015
Ölümsüz Polisler
Ölümsüz Polisler
6 Eylül 2013
Red
Red
15 Ekim 2010
Uçuş Planı
Uçuş Planı
11 Kasım 2005
Dövme
Dövme
31 Ekim 2003
Tüm filmografisi film için filmografisini oyla!

Sanatçının film ve dizilerinden videolar

Fotoğraflar

Haber

Uyumsuz: Allegiant Filmlerine Jeff Daniels Desteği Geliyor!
HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
29 Nisan 2015 Çarşamba
Kuralsız Filminden Türkçe Altyazılı Fragman!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
16 Mart 2015 Pazartesi
Bu hafta vizyona girecek olan filmden Türkçe altyazılı fragman da görücüye çıktı!
Kuralsız Filminden Türkçe Afiş!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
4 Mart 2015 Çarşamba
Sezonun merakla beklenen yapımlarından biri olan Kuralsız filminin Türkçe afişi de görücüye çıktı!
10 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top