Beyazperdem
Robert Schwentke
facebookTweet
Görev Yönetmen, Senarist
Uyruk Alman
Doğum tarihi 1968
Yaş 50
13
yıllık kariyer
8
film ve dizi

Filmografi

Kuralsız
Kuralsız
20 Mart 2015
Ölümsüz Polisler
Ölümsüz Polisler
6 Eylül 2013
Red
Red
15 Ekim 2010
Uçuş Planı
Uçuş Planı
11 Kasım 2005
Dövme
Dövme
31 Ekim 2003
Tüm filmografisi

Sanatçının film ve dizilerinden videolar

Fotoğraflar

Haber

Uyumsuz: Allegiant Filmlerine Jeff Daniels Desteği Geliyor!
HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
29 Nisan 2015 Çarşamba
Kuralsız Filminden Türkçe Altyazılı Fragman!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
16 Mart 2015 Pazartesi
Bu hafta vizyona girecek olan filmden Türkçe altyazılı fragman da görücüye çıktı!
Kuralsız Filminden Türkçe Afiş!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
4 Mart 2015 Çarşamba
Sezonun merakla beklenen yapımlarından biri olan Kuralsız filminin Türkçe afişi de görücüye çıktı!
10 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top