Hesabım
    Tarantino, "Kill Bill: Vol.3" Hakkında Konuştu

    Quentin Tarantino, Kill Bill filminin olası geleceği hakkında konuştu..

    Quentin Tarantino, yakın zamanda Andy Cohen'in radyo programına katıldı Kill Bill filminin olası devam filmiyle alakalı açıklamalarda bulundu. TarantinoUma Thurman liderliğindeki üçüncü bir filme dair “kesinlikle ihtimaller arasında” açıklamasında bulundu. Tarantino, hala Thurman'la proje hakkında görüşmelerde bulunduğunu belirtti. Kill Bill serisine bir devam filmi yapmanın hep aklında olduğunu belirten yönetmen, şimdilik bunun kesinlik kazanmadığını da ekledi.

    Tarantino konuşmasına, "Dün gece Uma Thurman'la akşam yemeği yedik, gerçekten harika bir Japon restoranındaydık. Ne yapacağım hakkında yaratıcı bir fikrim olduğunu ona ilettim. Sadece bunu konuştuk. Her şey buydu. O zamandan beri The Bride'a ne oldu ve ne ne yapmak istiyorum?” sözleriyle devam etti ve ekledi; "Sadece düz bir karakter macerasıyla gelmek istemedim. The Bride bunu hak etmiyor. O, çok uzun zaman savaştı. Şimdi ilginç olabilecek bir fikrim var. Buna karar versem bile hemen yapmayabilirim. Şu andan itibaren en az üç yıl beklemem gerekir ama kesinlikle proje önümde."

    Uzunca bir süre, dizideki Vernita Green karakterinin küçük kızının, annesinin intikamı almak için harekete geçeceği bir devam filmi olabileceği konuşulmuştu. Hatta, küçük kızı oynayan oyuncunun şimdiki yaşıyla tekrar filmde olabileceği de söylentiler arasında yer almıştı. Tarantino, bu senaryodan vazgeçmiş ve yepyeni bir fikirle projeyi canlandırmışa benziyor. Bunun tam olarak ne olduğunu, filmi çekmeye karar verirse öğreneceğiz. Eğer proje gerçekleşirse bu Tarantino'nun 10. filmi olacak ve büyük ihtimalle de yönetmenlik kariyerini sonlandıracak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top