Hesabım
    Promising Young Woman'dan Fragman Geldi!

    Carey Mulligan'ın başrolünde olduğu filmden ilk fragman yayınlandı..

    Oscar adayı oyuncu Carey Mulligan'ın başrolünde olduğu, yazar ve yönetmen koltuğunda ise, ilk filmini çekecek olan Killing Eve'den tanıdığımız genç yazar ve oyuncu Emerald Fennell'ın oturduğu gerilimli suç filmi Promising Young Woman'ın fragmanı yayınlandı.

    Filmin orijinal sinopsisine göre; "Vizyoner yönetmen Emerald Fennell intikam almak için yeni bir hikaye kuruyor.. Herkes, Cassie'nin umut verici bir genç kadın olduğunu söyledi... gizemli bir olay geleceğini aniden raydan çıkarıncaya kadar. Cassie’nin hayatındaki hiçbir şey göründüğü gibi değildir. O, akıllı, zeki ve kurnazca tavırlarıyla geceleri farklı bir kişiliğe bürünür. Beklenmedik bir karşılaşma, bu heyecan verici ve eğlenceli hikayede Cassie'ye geçmişin yanlışlarını düzeltmek için bir şans verecektir.”

    Oyuncu kadrosunda Mulligan'a eşlik eden isimler, Bo Burnham, Laverne Cox, Clancy Brown, Jennifer Coolidge, Connie BrittonAlison Brie ve Molly Shannon olacak. Yapımcılar arasında ise oyunculuğunun yanı sıra yapımcılık kariyerini de inşa eden Margot Robbie yer alıyor. 

    Filmin Amerika gösterim tarihi 17 Nisan 2020 olarak planlandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top