Hesabım
    J.J. Abrams, Orijinal Star Wars Filmlerinin İlk Versiyonlarını Yayınlamak İstiyor!

    Ama yayınlayamıyor...

    Yeni nesil Star Wars filmlerinde imzası bulunan J.J. Abrams, orijinal üçlemenin hayranları için iyi bir haber verdi. Abrams, Star Wars filmlerinin yaratıcısı George Lucas'ın da dileğini yerine getirerek, orijinal serinin ilk versiyonunun yayınlamak istediğini belirtti.

    Star Wars: The Rise of Skywalker'ın vizyona girmesine yalnızca birkaç gün kala, J.J. Abrams'dan açıklama geldi. Abrams, restorasyon çalışmasıyla değiştirilen ilk Star Wars üçlemesinin orijinal halinin yayınlanmasını istediğini dile getirdi. Bu üçlemenin restore edilmiş halinde bazı replikler değiştirilmiş, bazı sahneler düzenlenmiş, renk tonları değiştirilmiş ve CGI ile eklenen kısımlar olmuştu. Abrams, bu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Sanırım George Lucas'ın isteği bu. Bu onun yaptığı şey ve buna saygı duyuyorum. Ayrıca orijinal versiyon ile ilgili birçok insan için olduğu gibi sevdikleri bir şeyler olduğunu düşünüyorum. Orijinalleri ana akım izleyiciye ulaşırsa harika olur." Abrams ayrıca, "Bunu sordum. Çünkü kim görmek istemez? Ama anlayamadığım bir sebeple bunun mümkün olmadığını öğrendim." sözlerini sarf etti.

    Star Wars: The Rise of Skywalker ile Skywalker efsanesinin sona ereceği biliniyor. Rian Johnson'ın The Last Jedi'da çıkardığı işin beğenilmemesi sonucu bu kez filmin yönetmen koltuğunda J.J. Abrams oturuyor. Filmin konusu ise şöyle: Kylo Ren, Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından İlk Düzen'in yeni Büyük Lider'i olmuştur. Acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaktadır. Luke Skywalker'ın Güç'le birleşmesinden sonra Rey, kendi içindeki gücü benimsemiş, onu geçmişte tutan bağlarını kesmeyi başarmıştır. Kylo Ren ve Rey'in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen'de de içsel çalkantılar yaşanmaktadır. Güçte kalabilmek için giderek acımasızlaşan Kylo Ren, onu yenmek için sürekli çalışan Rey, tekrar ortaya çıkan Ren Şövalyeleri, Direniş'i büyütmeye çalışan Poe ve Fin, karanlığın ve aydınlığın savaşı galaksideki tüm dengeleri değiştirecektir...

    Star Wars: The Rise of Skywalker'ın oyuncu kadrosunda z Daisy RidleyOscar Isaac ve John Boyega'nın yanı sıra  Domhnall GleesonMark HamillBillie LourdLupita Nyong'ORichard E. GrantKeri RussellDominic MonaghanKelly Marie TranJoonas SuotamoBilly Dee WilliamsAnthony Daniels gibi isimler bulunuyor. Film, 20 Aralık tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top