Hesabım
    "Top Gun: Maverick"ten Kamera Arkası Görüntüleri!

    Top Gun: Maverick'in kamera arkasında neler oluyor?

    Vizyona girmesi için hazırlıkları devam eden "Top Gun: Maverick"in kamera arkasından bir video paylaşıldı. Yıldız oyuncu Tom Cruise'un tam 34 yıl aranın ardından yeniden Maverick olarak döndüğü film, tüm dünyada merakla bekleniyor.

    Top Gun: Maverick'in merak edilen konularından biri de, Tom Cruise'un filmde gerçekten uçak kullanıp kullanmamış olmasıydı. Kamera arkası videolarından bu konuda ipuçları alıyoruz. Maverick'in bir eğitimci olarak döndüğü filmin havacılığa bir aşk mektubu olduğu dile getiriliyor. 6 IMAX kamerası aracılığıyla uçak çekimleri yapıldığı söylenen Top Gun: Maverick için dünyaca ünlü pilotlarla birlikte çalışıldığı biliniyor. Gerçekten çekimleri uçakta yapılan, böylece gerçek gibi olması yerine tamamen gerçek olan çekimlerin, Tom Cruise'un yardımları sayesinde oyuncular için daha alışılır hale geldiği söyleniyor. Tom Cruise'un Mission Impossible serisinde de dublörlerden yardım almak yerine her şeyi tek başına halletmeye çalıştığı bilinenler arasında yer alıyor.

    Top Gun: Maverick'in yönetmenliğini Tron Efsanesi, Oblivion, Only The Brave filmleriyle karşımıza çıkan başarılı yönetmen Joseph Kosinski üstleniyor. Senaryoda ise Açlık Oyunları serisi, Blood Father, 12 Savaşçı, The Town gibi yapımlardan tanıdığımız Peter Craig; Jungle Book, Counterpart gibi yapımlarda imzası bulunan Justin Marks; American Hustle ve The International'dan tanıdığımız Eric Warren Singer; The Usual Suspects, Edge of Tomorrow, Mummy, Mission Impossible Yansımalar gibi filmlerin yönetmeni olan ve Mission Impossible serisinden iki film daha çekmek için anlaşması bulunan, ayrıca Tom Cruise ile birçok kez işbirliği yapmış olan usta isim Christopher McQuarrie'nin imzası bulunuyor.

    Top Gun: Maverick'te Tom Cruise'un canlandırdığı Maverick'in artık bir eğitmen olduğunu biliyoruz. Miles Teller'ın hayat verdiği Bradley Bradshaw karakteri ise Maverick'in iş arkadaşı Nick “Goose” Bradshaw'ın oğlu olarak karşımıza çıkıyor. Maverick, Bradley'i bir bakıma kanatlarının altına almış bulunuyor. Top Gun: Maverick'in oyuncu kadrosunda ise Tom Cruise ve Miles Teller'ın yanı sıra Akıl Oyunları, Bir Rüya İçin Ağıt gibi yapımların başarılı oyuncusu Jennifer Conelly; Mad Men, The Town, Million Dollar Arm, Baby Driver gibi yapımların yıldızı Jon Hamm; Kiss Kiss Bang Bang, The Doors gibi yapımların usta oyuncusu Val Kilmer; son olarak karşımıza bilim kurgu türündeki Westworld dizisiyle çıkan Ed Harris; Everybody Wants Some, The Hidden Figures gibi yapımların başarılı ismi Glen Powell bulunuyor.

    Top Gun: Maverick'in ülkemizdeki izleyicileriyle 26 Haziran 2020 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top