Beyazperdem
Jennifer Connelly
facebookTweet
Görev Oyuncu
Gerçek adı:

Jennifer Lynn Connelly

Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 12 Aralık 1970 (Cairo, New York, U.S.)
Yaş 47
34
yıllık kariyer
29
film ve dizi

Filmografi

Alita: Savaş Meleği
Alita: Savaş Meleği
20 Temmuz 2018
Korkusuzlar
Korkusuzlar
8 Aralık 2017
Pastoral Amerika
Pastoral Amerika
25 Kasım 2016
Kış Masalı
Kış Masalı
28 Şubat 2014
Nuh: Büyük Tufan
Nuh: Büyük Tufan
3 Nisan 2014
Paramparça
Paramparça
29 Mayıs 2015
Stuck in Love
Stuck in Love
Vizyon tarihi belirsiz
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Bonus videolar

Interview 2 - English 6:21
129 gösterim
Interview 1 - English 1:35
66 gösterim
Interview 1 - English 4:38
237 gösterim

Fotoğraflar

112 Fotoğraf

Haber

40 Yaşın Üzerinde Hala Başarılarına Başarı Katan 40 Aktris!
HABERLER - Sanatçılar
13 Ocak 2018 Cumartesi
Snowpiercer’in Dizi Uyarlamasının Başrolü Belli Oldu
HABERLER - Gündemdeki Diziler
8 Haziran 2017 Perşembe
Heyecan başlasın
Brian Grazer'dan John Nash'e Veda!
HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
26 Mayıs 2015 Salı
Akıl Oyunları filminin yapımcısı Brian Grazer, aynı zamanda sıkı dost olduğu John Nash'e veda etti!
10 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top