Hesabım
    Netflix, Bradley Cooper'ın Yeni Filminin Haklarını Satın Aldı!

    Filmin yapımcıları Scorsese ve Spielberg olacak..

    Wallpapersden.com

    Mayıs 2018'de, Leonard Bernstein'ın biyografisi için iki ayrı çalışmanın başladığı duyurulmuştu. Biri Steven Spielberg'ün yapımcılığında Bradley Cooper'ın yöneteceği film, diğeri ise Jake Gyllenhaal'ın ünlü besteci olarak rol aldığı Cary Fukunaga yönetimindeki film. Şimdi, bu projelerden biri ön plana çıktı ve Netflix, Cooper'ın filmine destek olacağını bildirdi.

    İsimsiz Bernstein filminin yazarı, oyuncusu ve yönetmeni Bradley Cooper ile Netflix, bu önemli projeyi prestij olarak da önemsiyor. Özellikle Cooper, A Star is Born sonrası bir kez daha müzikal bir projeyle Akademi Ödülleri'nde yer almak isteyecektir. Cooper, senaryoyu Spotlight'ın Oscar kazanan yazarı Josh Singer ile birlikte yazıyor. Ayrıca; daha büyük bir güç elde eden film, yapımcılık koltuğuna iki büyük efsane Scorsese ve Spielberg'ü oturtuyor. Scorsese, bir noktada Bernstein filmini kendisi yapmayı planlıyordu, ancak The Irishman , Scorsese'nin ana odağı haline geldiğinden Cooper'ın önünü açmayı tercih etti.

    Film, otuz yıl sürecek bir zaman dilimini anlatacak ve Bernstein ile Felicia Montealegre arasındaki evliliğe odaklanacak. Cooper, her zaman şeflik yapmaktan çok etkilendi ancak, Bernstein ve karısı arasındaki suçlu ve karmaşık ilişki, Cooper'ı filmi bir sonraki yönetmenlik projesi yapmaya zorlayan şeydi. Cooper ayrıca son iki yıldır Bernstein'ın çocuklarıyla yakın bir şekilde çalışıyor ve yıllara dair ayrıntıları doğru bir şekilde öğrenmeye çalışıyor.

    Netflix, Oscar ve diğer ödüller için, filme salon gösterimi ve pazarlama planlaması yapıyor. Roma ve The Irishman'le yakalanan başarının devamı için Bernstein filmi kozlardan biri olacak. Çekimlerin önümüzdeki aylarda başlayabileceği belirtiliyor ama gösterim tarihi için 2021'e yetişip yetişmeyeceği henüz belli değil.  Bu arada Bradley Cooper, Guillermo Del Toro'nun yeni filmi Nightmare Alley'de başrolü oynayacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top