Hesabım
    Keanu Reeves, Oscar Töreni Sunucuları Arasında!

    Oscar Ödül Töreni'nin sunucuları arasına yeni isimler eklendi.

    John Wick ve Matrix serisinin yıldız oyuncusu Keanu Reeves ve daha birçok isim, Akademi Ödül Töreni'nin sunucuları arasına eklendi. Geçtiğimiz yıldan itibaren tek sunucu ile yapılan tören sisteminden vazgeçen Oscar yapımcıları, artık törenin herkesin ortak katılımıyla gerçekleştirilmesini istiyor ve gelenek bu yıl da devam ediyor.

    Bu yıl 92. kez düzenlenecek olan Oscar Ödülleri hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Akademi Ödülleri'nin töreni sunuculuğu konusunda büyük bir tartışma çıkmıştı. Akademi yönetimi komedyen Kevin Hart'ı sunucu ilan etmişti. Ardından Hart'ın geçmişte yaptığı stand-up showlarında ve sosyal medya hesaplarında sarf ettiği homofobik sözler nedeniyle büyük bir tepki çekmiş ve sonunda Akademi, Hart'ı sunuculuk görevinden almıştı. Böylece 91. Akademi Ödül Töreni'nin sunucusuz olarak gerçekleştirilmesi sağlanmış, birçok oyuncu, müzisyen, yönetmen, sanat dünyasına ait isimler tören boyunca eğlenceli anlar yaşanmasını sağlamıştı. Ancak geçtiğimiz yıl Oscar töreni, önceki yıllara göre daha kısa sürdü. Yaklaşık olarak 30 dakika daha kısa olan tören, %12 civarında önceki yıllara oranla daha fazla izlendi.

    Bu yıl da Akademi Ödül töreni'ndeki sunucusuz sistem, alınan kararla birlikte devam ettirilecek. Bu yılki törende ödülleri takdim edecek, kendilerine göre konuşma yapacak ya da kısa performanslar sergileyecek isimler arasında  Timothee ChalametZazie BeetzGal GadotMindy KalingJulia Louis-DreyfusLin-Manuel MirandaAnthony RamosMark RuffaloKelly Marie Tran ve Kristen Wiig gibi isimler bulunuyordu. Yapılan açıklamaya göre bu isimlere yenileri eklendi. Keanu Reeves, James Corden, Penelope Cruz, George MacKay, Steve Martin, Beanie Feldstein, Maya Rudolph, Zack Gottsagen, Diane KeatonSigourney Weaver ve Shia LaBeouf yeni eklenen isimler arasında yer alıyor.

    Ödül törenine, geçtiğimiz hafta Grammy Ödülü'nü kucaklayan başarılı müzisyen Billie Eilish'in özel performansı damgasını vuracak. Oscar Ödül Töreni, 9 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek. Tam 225 ülkede canlı olarak gösterilen törenin orijinali ABC kanalından izleniyor. Amerika, Los Angeles saatine göre kırmızı halı geçidi 6.30'da, tören ise 8.00'da başlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top