Hesabım
    Wes Anderson İmzalı "The French Dispatch" Fragmanı Ne Zaman Geliyor?

    The French Dispatch'ten poster paylaşıldı.

    Wes Anderson'ın yönetmenliğini üstlendiği yıldız oyuncu kadrolu "The French Dispatch"ten yeni bir poster paylaşıldı. Timothée Chalamet, Saoirse RonanFrances McDormandTilda Swinton gibi isimleri başrolüne yerleştiren The French Dispatch'in fragmanı ise yarın resmi olarak paylaşılacak.

    Kendine özgü renk kullanımlarıyla ve kamera açılarıyla filmlerine imzasını atarak adeta masalsı dünyalar yaratan başarılı yönetmen Wes Anderson'ın yeni filmi The French Dispatch'ten bir poster paylaşıldı. The Grand Budapest'e benzer bir temanın kullanıldığı fark edilen The French Dispatch'in posterinde, filmin önemli karakterlerinin illustrasyon hallerini görüyoruz. Filmin konusu şöyle özetleniyor: “The French Dispatch”, 1950’li yıllarda geçiyor ve 1950’lerin Paris’indeki bir Amerikan gazete bürosunda çalışan gazetecilere odaklanıyor. Filmin fragmanı yarın paylaşılacak.

    The French Dispatch'in oyuncu kadrosunda Wes Anderson filmlerinin vazgeçilmez ismi Bill Murray, Oscar ödüllü Tilda Swinton, “Köpek Adası”nda yönetmenle ikinci kez bir araya gelen iki Oscar sahibi Frances McDormand, 2001 yılında “Trafik” ile Oscar kazanan Benicio Del Toro, yetenekli Fransız aktris Léa Seydoux, “Westworld” dizisinin iki Emmy adayı yıldızı Jeffrey Wright, “Beni Adınla Çağır” ile Oscar'a aday gösterilen Timothée Chalamet, üç Oscar adaylığı bulunan genç yetenek Saoirse Ronan, komedi dizisi “Barry” ile Emmy kazanan Henry Winkler, Oscar adayı Owen Wilson, Oscar sahibi Adrien Brody, dört Oscar adaylığı bulunan Willem Dafoe, “Soysuzlar Çetesi” ve “Zincirsiz” filmleriyle iki Oscar kazanan Christoph Waltz, “The End of the F***ing World” dizisiyle yıldızı parlayan Alex LawtherRupert FriendLois SmithBob BalabanSteve Park ve Denis Ménochet yer alıyor.

    The French Dispatch, 24 Temmuz 2020 tarihinde yurt dışındaki sinemalarda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top