Hesabım
    Shailene Woodley ve Sebastian Stan'li "Endings, Beginnings"ten Fragman!

    Yıldız kadrolu "Endings, Beginnings"ten fragman paylaşıldı.

    Yıldız bir kadroya sahip olan romantik dram filmi "Endings, Beginnings"ten resmi fragman paylaşıldı. Samuel Goldwyn Films bünyesinde geliştirilen filmin fragmanında genç bir kadın olan Daphne'nin bir parti sırasında hayatına aldığı iki erkekle birden başa çıkma mücadelesini izliyoruz.

    Equals, Like Crazy, Spooner, Breathe In gibi yapımlarla tanıdığımız Drake Doremus'un yönetmen ve senarist koltuğuna oturduğu Endings, Beginnings'in konusu ise şöyle: Daphne, Los Angeles'ta yaşayan 30'lu yaşlarındaki bir kadındır. Daphne, geçirdiği bir yılın ardından hayatındaki aşka ve kalp kırıklıklarına yön vermeye çalışıyordur. Daphne, bir partiye katılır ve partinin ardından arkadaşları Jack ve Frank ile hayatı garip bir şekilde birleşmeye başlayacaktır. Bu süreç boyunca genç kadın, gittiği mekanlarla ve yaşadığı ani olaylarla hayatındaki sırları çözmeye başlayacaktır. Filmin senaryosunu Doremus ile birlikte Jardine Libaire kaleme aldı.

    Endings, Beginnings'in oyuncu kadrosunda ise Uyumsuz serisi, The Fault In Our Stars, Big Little Lies, The Spectecular Now, The Descendants gibi yapımların yıldız oyuncusu Shailene Woodley; Fifty Shades of Grey, The Fall, A Private War, Anthropoid, Marie Antoinette gibi yapımların başarılı ismi Jamie Dornan; Marvel Sinematik Evreni'nin Winter Soldier'ı Sebastian Stan; Matthew Gray GublerLindsay Sloane gibi isimler bulunuyor. Film, geçtiğimiz Eylül ayında Toronto Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapmıştı.

    Endings, Beginnings yurt dışındaki izleyicileriyle 1 Mayıs 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak. Ancak ülkemizde vizyona girip girmeyeceği belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top