Hesabım
    Chris Evans, Scott Derrickson ile Bermuda Şeytan Üçgeni Filminde Çalışacak

    Chris Evans'ın yeni projesi belli oldu.

    Doctor Strange In The Multiverse of Madness filmiyle birlikte Marvel ile yollarını ayıran Scott Derrickson, yeni bir film projesi için yola koyuldu. Variety'nin haberine göre yönetmen "Bermuda" isimli filmi için yıldız oyuncu Chris Evans ile anlaşma imzaladı.

    Sürekli bir mit olarak efsanesi kulaktan kulağa geçen Bermuda Şeytan Üçgeni'nin hikayesi, Scott Derrickson eşliğindeki "Bermuda" adı altında beyaz perdeye aktarılıyor. Henüz konusu hakkında hiçbir bilgi verilmeyen Bermuda'nun başrolüne ise Marvel Sinematik Evreni'ne Captain America rolüyle veda eden Chris Evans getirildi. Bermuda Şeytan Üçgeni'nin Karayip sularının bir parçası olduğu biliniyor. Bu bölgeye giden gemiler gizemli bir şekilde kayboluyor. Tabii filmde de bu kısmın kullanılacağı şüphe götürmez bir durum.

    Doctor Strange'in yanı sıra Sinister, The Day The Earth Stood Still, The Exorcism of Emily RoseDeliver Us From Evil gibi yapımların yönetmen koltuğunda oturan Scott Derrickson'ın yönetmenliğini üstleneceği Bermuda'nın senaryosu için C. Robert Cargill ile anlaşma yapıldı. Cargill'i de Doctor Strange, Sinister ve Sinister 2 filmlerinden tanıyoruz. İkili aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstlenecek.

    Son olarak Scott Derrickson, Marvel ile yaratıcı konularda fikir çatışması yaşaması nedeniyle Doctor Strange In The Multiverse of Madness filminin yönetmenliğinden çekilmişti. Yönetmenin amacı, bir korku filmi teması yaratmaktı. Ancak fikirleri tahmin edilebileceği üzere Marvel ile uyuşmamıştı. Bermuda filminin çekimlerine ne zaman başlanacağı henüz bilinmiyor. Yönetmen şimdilerde Snowpiercer, When Gravity Fails ve Two Eyes Staring yapımlarıyla meşgul gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top