Hesabım
    "Eternals"ın Yıldızı Kumail Nanjiani, Kingo Karakterini Anlattı

    Kumail Nanjiani, Eternals hakkında konuştu.

    Kumail NanjianiChloé Zhao'nun yönetmen koltuğuna oturduğu yıldız kadrolu Marvel Sinematik Evreni filmi "Eternals" ile ilgili konuştu. Komedyenlikten Marvel oyunculuğuna geçiş yapan Nanjiani, canlandırdığı Kingo karakteri hakkında mizahi bir şekilde konuştu. Karakteri hakkında ipuçları verip vermediği ise tartışma konusu...

    Big Sick, Stuber, Men In Black: International, Silicon Valley, Portlandia gibi yapımların başarılı oyuncusu Kumail Nanjiani Comic Book Movie'ye konuştu. Marvel Sinematik Evreni filmi Eternals'da canlandırdığı Kingo karakteriyle birlikte Nanjiani, bir anda Bollywood'un en yıldızı parlayan oyuncusuna dönüşmüş olacak. Nanjiani, film ve karakteri hakkında mizahi bir şekilde şu sözleri sarf etti: "Genel olarak şimdiki zamanda geçiyor. Örneğin benim karakterim 'Tamam, profili düşük tutmalıyız; kimse bunu bilmemeli' gibi. Böylece Bollywood film yıldızına dönüştüm. Bu benim gizli kimliğim. Bu konuda sessiz kalmalıyız. İlk kez provalara gittiğim zamanı hatırlıyorum. Çok fazla Güney Asyalı insan vardı. Hemen harekete geçtim. 'Aman tanrım, bir sahne için Marvel'da hiç yokken çok fazla olduk.' diyordum."

    Kumail Nanjiani, Eternals için yaptığı çalışmaları göstermeye başladığı zamandan beri hayranlarının ilgisini çekiyor. Yaklaşık olarak bir yıldır vücut geliştirme üzerine çalışan Nanjiani, geçtiğimiz aylarda bir yetişkin sitesinin reklamlarına düştüğünü fark etmişti. Bunun üzerine oyuncu sosyal medyada büyük bir mizah konusu haline geldi.

    Geçtiğimiz haftalarda Eternals sayesinde Marvel'da ilk kez bir LGBTQ+ öpüşme sahnesine yer verileceği sızdırılmıştı. Söylenenlere göre Brian Tyree Henry'nin canlandırdığı Phastos karakterinin filmde eşcinsel bir evliliği ve ailesi olacak. Böylelikle Marvel ve Disney, yapılan kötü eleştirilerin bir kısmından kurtulmuş olacak.

    Eternals halkı, insanları, humanoid ırkı Deviant'lara karşı savunmak için Dünya'ya gönderilen ölümsüz ve çok güçlü bir insan türü. Kozmik varlıklar olan Celestials, insanlar üzerinde deneyler yaparlar. Genetikleri değiştirilen insanlar yaratan Celestials'ı konu edinen çizgi romanlarda bu insanlar hem süper güçlere sahiplerdir, hem de yarı ölümsüzlerdir. Ayrıca vahşi bir ırk olan Deviants'ı da yaratmış bulunan Celestials, insanlık tarihinin arka planında yer alan iki ırk yaratmış olur. Eternals ve Deviants, tarih boyunca birbirleriyle çatışma içinde olacaklardır.. Filmin oyuncu kadrosunda Angelina JolieRichard MaddenSalma HayekGemma ChanKit Harington, Kumail Nanjiani , Brian Tyree Henry, Barry KeoghanDong Seok MaLia McHugh gibi isimler yer alıyor.

    Eternals, 5 Kasım 2020'de izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top