Hesabım
    "Galaksinin Koruyucuları" Ekibi, "Thor: Love and Thunder"da mı Görülecek?

    Marvel Sinematik Evreni'nden yeni detaylar...

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evre filmleri Guardians of The Galaxy 3 ve Thor: Love and Thunder filmleri yolda gibi görünüyor. James Gunn, henüz The Suicide Squad'ın çekimlerini tamamladı ve filmin tüm aşamaları bittikten sonra Guardlians of The Galaxy için hazırlanmaya başlayacak. Vin Diesel'ın yaptığı açıklamaya göre Gunn, Thor: Love and Thunder'ın yönetmeni Taika Waititi ile görüşme halinde. Bunun nedeni ise ekipleri birleştirmek!

    Guardians of The Galaxy serisinde Groot karakterine hayat veren Vin Diesel, Marvel ile ilgili büyük bir bilgi sızdırmış olabilir. Avengers: Endgame'e dönersek, Thor'un Galaksinin Koruyucuları ekibiyle birlik olduğunu ve evrenin diğer bölgelerine yolculuk yapmaya başladığını hatırlayabiliriz. Bu durumda Thor'a veda etmediğimizi de anlamış ve yeni gelişmeleri beklemeye başlamıştık. Diğer deyişle Thor ve Galaksinin Koruyucuları'nı içeren tek bir film görme umudumuz artmıştı. Şimdi ise Vin Diesel bu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Arkadaşım James Gunn harika bir iş çıkarmasını bekliyorum ve çok heyecanlıyım. The Suicide Squad'ı aldı ve onu tamamlamak üzere. Ayrıca Thor'a da el atacak. Yönetmen benimle nasıl Thor ve Guardians of The Galaxy'nin iş birliği yapabileceği üzerine konuştu. Bu ilginç olacak. Kimse bilmiyor, belki de bunları söylememeliydim."

    Jojo Rabbit filmiyle Oscar ödülünün sahibi olan Taika Waititi'nin, Ragnarok'un ardından yönetmenliğini üstleneceği Marvel filmi Thor: Love and Thunder, başrolüne Chris HemsworthNatalie Portman ve Tessa Thompson'ı yerleştirecek. Ayrıca bir diğer büyük habere göre, Christian Bale kesin olarak filmin kötüsü olacak. Bu nedenle film hakkındaki beklentiler büyük gibi görünüyor.

    Thor: Love and Thunder 29 Ekim 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alacak. Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresinde ayrıca  Doctor Strange: In The Multiverse of MadnessBlack WidowBlack Panther 2, Blade, The EternalsFantastic 4Shang-Chi gibi filmler ve LokiHawkeyeWandaVisionThe Falcon and The Winter Soldier, What / If, Ms. MarvelShe Hulk ve Moon Knight gibi diziler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top