Hesabım
    Showtime, "American Gigolo" Filmini TV'ye Uyarlıyor!

    Richard Gere'ın rolünü bu kez Jon Bernthal canlandıracak.

    Geçtiğimiz gün yaptığı açıklamaya göre Showtime, daha önce “The Walking Dead”de başrollerden birini oynayan Jon Bernthal'in yer alacağı “American Gigolo” filminin TV uyarlaması için düğmeye bastı. “Ray Donovan” showrunnerı David Hollander tarafından yazılacak ve yönetilecek olan drama, Richard Gere'in oynadığı 1980 yapımı filmin günümüze uyarlanması olarak tanımlanıyor.

    Bernthal, cinayetten tutuklandıktan 18 yıl sonra, günümüz Los Angeles seks endüstrisindeki temellerini bulmak için mücadele ederken, bir yandan da onu yıllar önce haksız yere hapse gönderenler hakkındaki gerçeği arayan Julian Kaye rolünü canlandıracak ve tek gerçek aşkı olan Michelle ile yeniden bağlantı kurmaya çalışacak.

    Orijinal filmi yapan Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman ve Kristie Anne Reed ile birlikte yapımcı olacak. Bernthal aynı zamanda yürütücü yapımcı olarak da hizmet verecek. Proje, Paramount Television Studios yapımı olacak. Showtime başkanı Gary Levine, “Amerikan Gigolo” beklediğiniz tüm kışkırtıcılığı ile birlikte geliyor, aynı zamanda 2020'de karmaşık ilişkiler ve cinsellik meselesine de derin bir bakış sunuyor. Bu ikonik filmi, David Hollander, efsanevi Jerry Bruckheimer, yeni kardeş stüdyomuz Paramount'un enfes film yapım ekibi ve Jon Bernthal'ın çekim gücüyle bir Showtime serisine uyarlamak için üst düzey bir takım oluştuduk.” dedi.

    Hollander, geçen ay Showtime tarafından iptal edilen “Ray Donovan”ın baş yapımcısı ve showrunner'ı olarak görevini sürdürüyor. En son “Ford v Ferrari” de rol alan Bernthal şu ​​anda “King Richard” filmini çekiyor ve yakında çıkacak olan “The Many Saints of Newark” ve “Platform” un yanı sıra “Small Engine Repair” filminde rol alacak. American Gigolo, Netflix’in “The Punisher” ve “The Walking Dead” filmlerinde oynadıktan Bernthal'ın platforma dönüşü anlamına geliyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top