Hesabım
    Netflix Filmi "Metal Lords"u Peter Sollett Yönetecek!

    Game of Thrones yazarlarının imzasını taşıyacak Metal Lords'un yönetmeni belli oldu.

    Phil Caruso

    Game of Thrones'un senaristleri David Benioff ve D.B. Weiss'ın imzasını atacağı Netflix yapımı Metal Lords'un yönetmen koltuğuna oturacak isim belli oldu. D.B. Weiss'ın senaristi olduğu filmin yönetmenliğine Peter Sollett'in geleceği resmi olacak açıklandı.

    D.B. Weiss ve David Benioff'un Star Wars film projesini reddetmesine neden olan Netflix filmi Metal Lords'dan ilk detaylar gelmeye başladı. Filmin yönetmen koltuğuna Freeheld, Nick and Norah's Infinite Playlist, Five Feet High and Rising, Raising Victor Vargas gibi yapımlarla tanınan Peter Sollett, anlaşma sağlanan isim oldu. Detroit, The Professor, SerenityThe Rhythm Section gibi yapımlarla karşımıza çıkan Greg Shapiro, Metal Lord'un yapımcılığını üstlenecekken, ona yapımcılıkta Benioff ve Weiss da eşlik edecek.

    Metal Lords iki çocuğun hikayesini konu ediniyor. Çocuklar lisede heavy metal müzik grubu kurmak istiyordur. Ancak lisede heavy metal seven tek insanlar kendileridir. Bir de çelloyu çok iyi çalan bir kız bulmuşlardır. Üç arkadaş farklılıklarını bastırarak ortak bir çalışmayla gruplarını ayakta tutmaya çalışacak ve Battle of The Bands isimli yarışmanın galibi olmak için mücadele vereceklerdir.

    Yönetmen Peter Sollett aynı zamanda Minecraft oyun uyarlamasının da yönetmen koltuğuna oturacak. Film uzun süredir post prodüksiyon aşamasında bulunuyor. Coronavirüs salgını nedeniyle Minecraft projesinin hayata geçirilme süresi daha da uzayacak gibi görünüyor. Ayrıca David Benioff ve D.B. Weiss'ın yapımcı olarak rol üstleneceği Game of Thrones spin-off dizileri de şimdilik beklemede gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top