Hesabım
    Kenneth Branagh İmzalı "Artemis Fowl" Disney+'ta Yer Alacak

    Artemis Fowl'un vizyon tarihi daha fazla ileri tarihe alınmayacak.

    Kenneth Branagh'ın imzasını attığı kitap uyarlaması fantastik film "Artemis Fowl", bir kez daha ertelemeye maruz kalmamak için Disney+ ile anlaşma gerçekleştirdi. Yaklaşık olarak bir yıldır vizyona girmeye çalışan ve son olarak vizyon tarihinin Mayıs'ta olmasına karar verilen Artemis Fowl, sinemalara ulaşamadan Disney+'ta gösterime sunulacak.

    Henry V”, “Kuru Gürültü” ve “Thor” gibi filmlerle tanınan ve son olarak “Doğu Ekspresinde Cinayet” ve All Is True gibi yapımlarla karşımıza çıkan Kenneth Branagh'ın imzasını attığı Artemis Fowl, vizyona girmeyi başaramayacak gibi görünüyor. Bu kez de karşısına coronavirüs engeli çıkan film, Disney+'ta yerini alacak. Colin Farrell ve Ferdia Shaw'ın başrolünü paylaştığı Artemis Fowl'un 29 Mayıs tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşması planlananlar arasında yer alıyordu. Ancak henüz Disney+'taki gösterim tarihi resmi olarak açıklanmadı. Artemis Fowl, esasen geçtiğimiz yıl Ağustos ayında vizyondaki yerini alacaktı.

    Eoin Colfer'ın yazarı olduğu kitaptan aynı isimle uyarlanan Artemis Fowl'un konusu şöyle: 12 yaşındaki Artemis Fowl, sayısız suç dehasını barındıran bir soydan gelmektedir. Aynı zamanda bir dahi olan Artemis, babasının ansızın ortadan kaybolması ile birlikte bir maceraya atılmak zorunda kalır. Bu büyük gizemi aydınlatabilmek için güçlü ve gizli bir peri ırkıyla mücadele etmesi gereken Artemis, kendini rakiplerine karşı giriştiği bir  güç ve kurnazlık savaşında bulur...

    Kenneth Branagh'ın kamera arkasına geçtiği filmin oyuncu kadrosunda Hollywood'un taze keşfi Ferdia Shaw, Colin Farrell, Lara McDonnell, komedinin sevilen yüzlerinden Josh GadNonso AnozieTamara SmartMiranda RaisonJosh McGuireHong ChauNikesh PatelMichael AbubakarJake DaviesRachel DenningMatt JessupSimone KirbySally Messham ve Adrian Scarborough bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top