Hesabım
    Scarlett Johansson Başrollü "Black Widow"dan Yeni Görseller!

    Ertelenen Black Widow'dan yeni görseller paylaşıldı.

    Marvel Sinematik Evreni'nin geçmişe götürecek olan filmi "Black Widow"dan yeni görseller paylaşıldı. Yıldız oyuncu Scarlett Johansson'ın muhtemelen son kez canlandırdığı Natasha Romanoff'u ve aile üyelerinden biri olan Yelena'yı görsellerde görebiliyoruz.

    Coronavirüs salgınının yol açtıkları nedeniyle Black Widow kısa süre önce ertelemeye maruz kalmıştı. Yeni tarihinin sonbahar aylarına atıldığı açıklanan Black Widow'dan iki yeni görsel paylaşıldı. Görsellerden birinde Natasha Romanoff'un Red Room ajanlarından kaçtığını görüyoruz. Diğer iki kişinin ajan kostümleri içerisinde olduğunu, ama Natasha'nın onlardan biri olmadığını görebiliyoruz. Scarlett Johansson bir süre önce Total Film'e konuşmuş ve bu filmin tam olarak bir aile dramı olduğundan bahsetmişti. -Marvel Sinematik Evreni'nde de aynı durum geçerli olacak mı bilemiyoruz ancak- filmde Natasha'nın eski eşi Red Guardians ve eski hayatında en yakın olduğu insanlardan Yelena Belova ile Melina Vostokoff, Amerika'ya geliyor ve büyük mücadele başlıyor.

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evre filmlerinden biri olan, ancak geçmişe götüren Black Widow filminin Captain America: Civil War ve Avengers: Infinity War filmleri arasında bir yerde konumlandığını biliyoruz.  Filmin oyuncu kadrosunda Johansson'ın yanı sıra David HarbourRachel WeiszFlorence PughO-T FagbenleWilliam Hurt,  gibi isimler yer alıyor. Filmle birlikte Black Widow'a tam anlamıyla veda etmiş olacağız. Bunun ardından Marvel Sinematik Evreni 4. evresine doğru yol alacak. Black Widow'dan sonra Eternals filmi vizyona girecek ve Avengers ekibinin dışında binlerce yıldır hayatta olan bir ekiple karşılaşacağız.

    Marvel'ın 4. evresinde Blade, Fantastic Four, Ant-Man 3, Doctor Strange In The Multiverse of MadnessThor: Love and ThunderShang-Chi ve The Eternals filmleri; LokiHawkeyeThe Falcon and The Winter SoldierWandaVisionShe HulkMs. MarvelMoon Knight ve What/If dizileri bulunuyor. Black Widow'un yeni vizyon tarihi 6 Kasım 2020 olarak belirlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top