Hesabım
    Doctor Strange İçin Benedict Cumberbatch'ten Önce Kimler Düşünüldü?

    Joaquin Phoenix, Jared Leto ya da Tom Hardy, Doctor Strange olabilirdi!

    Scott Derrickson'ın yönetmen koltuğuna oturduğu ilk Doctor Strange filminde Benedict Cumberbatch'in yanı sıra farklı isimlerin de düşünüldüğü ortaya çıktı. Bumberbatch'in rol için harika bir seçim olduğunu düşünürken, rolün az kalsın Joaquin Phoenix'e, Jared Leto'ya ya da Tom Hardy'ye gidebilecek olduğu açıklandı.

    Doctor Strange In The Multiverse of Madness'ı hayata geçiremeden Marvel ile yollarını ayırmak durumunda kalan Scott Derrickson, Stephen Strange karakteri hakkında konuştu. 2016 yılında izleyicileriyle buluşan filmde Sherlock, Enigma, Star Trek serisi gibi yapımlarla tanınan yıldız isim Benedict Cumberbatch role seçilmeden önce, şimdilerde Joker filmiyle büyük bir üne kavuşan Joaquin Phoenix; DC Evreni'nin resmi Joker'i Jared Leto; Gattaca, Before Sunrise serisi, Predestination gibi yapımların başarılı ismi Ethan Hawke; Jake Gyllenhaal, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Ryan GoslingKeanu Reeves ve Tom Hardy düşünülen isimler arasında yer almış. Joaquin Phoenix, daha önce birçok Marvel ve DC filmi için görüşme yaptığını açıkça söylemişti. Keanu Reeves ise hiç senaryonun kendisine ulaştırılmadığını ifade etmişti.

    Doctor Strange devam filmi In The Multiverse of Madness'ın hazırlıkları şimdilerde uzaktan devam ediyor. Normal şartlarda coronavirüs yayılmadan önce, filmin çekimlerine yakın zamanda başlanması planlanıyordu. Ancak şimdi ertelemeye maruz kalacak gibi görünüyor. Diğer yandan Black Widow ve Eternals vizyon tarihleri değiştirildi. Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings'in çekimleri de ertelendi.

    Doctor Strange In The Multiverse of Madness 5 Kasım 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top