Hesabım
    Taika Waititi, "Thor: Love and Thunder"dan İpuçlarını Canlı Yayında Verdi

    Thor: Love and Thunder'dan yeni detaylar geldi.

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evre filmlerinden biri olan Thor: Love and Thunder hazırlık aşamasında bulunuyor. Filmin yönetmen koltuğuna oturacak olan Taika Waititi, bir açıklama yaparak sosyal medya üzerinden canlı yayın gerçekleştireceğini söylemişti. Canlı yayında konusu Thor: Love and Thunder hakkında, Tessa Thompson ile birlikte ipuçları verildi.

    Taika Waititi, geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği canlı yayınla birlikte Thor: Love and Thunder'a Iron Man'in geri döneceği gibi birçok sahte haber dahil olmak üzere Marvel'ın geleceği ile ilgili ipuçları verdi. 9 Nisan'da bir Instagram partisi adıyla gerçekleştirilen canlı yayına Tessa Thompson da katıldı. Waititi, evrene katılacak olan Tiek karakterini tanıtıcı ve yeni Asgard'ı anlatan konsept sanatlarına yer verdi. Waititi'nin gösterdiği metinde Tony Stark'ın döndüğü görüldü. Ölen herkesin geri döndüğü ve bu kez diğerlerinden daha fazla intikam alınacağı sözleri yer alıyordu. "The Avengererers" tanımı da dikkatleri çekiyordu.

    Yönetmen, filmde Christian Bale'in ve Loki'nin görülecek olmasıyla ilgili ipucu vermemeyi tercih etti. Christian Bale'in Beta Ray Bill olup olmayacağı konusuna ise "Buna nasıl cevap vereceğimi bilmiyorum. Dalga geçmek istemiyorum ve hiçbir şeyden açık vermek de istemiyorum. Filmde ona yer vermek harika olurdu, ama şu anda bilmiyorum. Havada asılı." Henüz Tessa Thompson'ın senaryonun tamamının son halini okumadığı da bilinenler arasında yer alıyor.

    Thor: Love and Thunder filminde yer alacak isimler arasında şimdilik Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Natalie Portman ve Christian Bale bulunuyor. Yepyeni bir evre açıldığı için şimdilik senaryo tahmin edilemiyor. Ancak Thor 3 ile Guardians of The Galaxy 3 arasında karakter alışverişi yapılabileceği de dedikodular arasında bulunuyor. Thor: Love and Thunder 29 Ekim 2021'de izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top