Hesabım
    Tom Hardy Karantinadaki Çocuklar İçin Hikaye Okuyacak!

    Tom Hardy, coronavirüs salgını sırasında destek olmak için hikaye okuyacak.

    Tom Hardy, coronavirüs salgınında ev karantinasında olan çocuklara destek olabilmek için BBC'nin okul öncesi kanalında, yatma saatinden hemen önce hikaye okuyacak. Oyuncu, hikaye okuma görevine 27 Nisan tarihinde başlayacak.

    Inception, Mad Max: Fury Road, Venom, Locke, TabooPeaky Blinders gibi yapımların yıldız oyuncusu Tom Hardy'yi bu kez televizyon ekranlarında izleyeceğiz. Oyuncu, henüz okula başlamamış olan çocuklar için 6 farklı hikayeyi BBC ekranlarında okuyacak. Hardy'nin okuyacağı 5 hikaye ise şu kitaplardan oluşuyor:

    • Hug Me, Simone Ciraolo
    • Under The Same Sky, Robert Vescio ve Nicky Johnston
    • There’s A Tiger In The Garden, Lizzy Stewart
    • Don’t Worry, Little Crab, Chris Haughton
    • The Problem With Problems, Rachel Rooney ve Zehra Hicks

    BBC ekranlarında yayınlanacak 6. hikaye kitabı yıl sonlarına doğru minik dinleyicileriyle buluşacak. Bu nedenle son hikaye henüz açıklanmadı. Oyuncu daha önce de birçok kez Bedtime Stories adı altında birçok hikaye okumuştu. Hardy, bu seferki etkinlik hakkında şu sözleri sarf etti: "Merhaba, ben Tom. Buna benzer günlerde kendimi güçlü ve mutlu hissederim. Ama diğer günlerde birinin bana sarılmasına ihtiyacım olur. Bugünün yatma zamanı hikayesi Felipe adında birinin ona sarılmasını isteyen bir kaktüs ile ilgili. Sonunda Felipe ona sarılacak birini buluyor. Her zaman sevdiğiniz insanlara sarılmanız mümkün değildir. Ama onlar hep kalbinizdedir."

    Tom Hardy, coronavirüs salgını sona erdiğinde film projelerine devam edecek gibi görünüyor. Başka Venom 2 olmak üzere çekimleri tamamlanan Fonzo, henüz başlanmayan War Party ve Mad Max: Wasteland, oyuncunun gelecek filmleri arasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top