Hesabım
    Universal'ın "Green Hornet and Kato" Filminden Yeni Detaylar!

    Klasik karakterler yeniden bir araya geliyor..

    Snap/Shutterstock

    Universal Pictures ve Amasia Entertainment, “The Green Hornet and Kato” projesiyle ortaklık kuruyor ve klasik karakterlere dayanan bir film geliştiriliyor. Amasia, ocak ayında kurucularından Michael Helfant ve Bradley Gallo’nun yapımıyla Green Hornet’in sinema filminin franchise haklarını kazandı. Helfant, 2005'ten başlayarak birkaç yıl boyunca Marvel Studios'un başkanı ve baş işletme görevlisi olan deneyimli bir Hollywood yöneticisi.

    Green Hornet”, 1930'larda The Daily Sentinel'in sahibi / yayıncısı olan Britt Reid karakterine dayanan bir radyo şovu olarak ortaya çıktı. 1966 dizileri ise Bruce Lee'yi ABD'ye Reid’in yardımcısı Kato olarak tanıttı. Seth Rogen, Sony'nin Neal Moritz tarafından üretilen ve Michel Gondry tarafından yönetilen “The Green Hornet” filminde başrol oynadı ve 120 milyon dolarlık bütçeyle dünya çapında 227 milyon dolar hasılat elde etti. Universal, perşembe günü yaptığı anlaşmayı duyurdu ve başkan Peter Cramer şu açıklamayı yaptı; “Green Hornet şimdiye kadar yaratılmış en ikonik ve en sevilen süper kahraman masallarından biri ve hikaye anlatımının her biçiminde nesiller boyu hayranlarını eğlendirmiştir. Britt Reid, Kato ve Black Beauty için heyecan verici yeni bir sinema dünyası başlatmak için Michael, Bradley ve tüm Amasia ekibiyle ortaklık kurmaktan dolayı heyecan duyuyoruz ve yakın zamanda küresel kitlelerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

    Helfant, “Universal, yeni Green Hornet ve Kato için harika bir ev olacak. Universal ekibi, esere olan tutkumuzu ve heyecanımızı paylaşıyor ve kaynaklarını küresel bir franchise başlatmak için adayacak. Universal'ın 1940'ların film dizilerinin orijinal distribütörü olması çok güzel. Hedefimiz, mevcut hayranların yine seveceği ve yeni hayranların keşfetmeyi seveceği bir film yapmak. Universal'la geçmiş ve geleceği birleştiriyor, mirasa ve geçmişe saygı gösterirken, taze ve heyecan verici çağdaş bir versiyon yapmayı umuyoruz." dedi. 

    Amasia, Warner Bros.Television için “Dark Shadows: Reincarnation” filminde de bir ortaklık kurmuş durumda. Ayrıca, Emily Blunt, Jamie DornanChristopher Walken ve Jon Hamm'ın başrollerini paylaştığı, John Patrick Shanley’nin “Wild Mountain Thyme” filminde de yapım aşamasında birlikte çalışıyor. Amasia yakın zamanda Olivia Colman, Kaitlyn Dever, Alice Englert, Jim Gaffigan, Walton GogginsThomas Mann ve Lewis Pullman'ın da rol aldığı “Them That Follow”ı da yayınladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top