Hesabım
    Darren Aronofsky ve Joaquin Phoenix, Bir Batman Filminde Buluşabilirdi!

    Stüdyo Joaquin Phoenix'i Batman olarak kabul etmemiş!

    Joker filminin yıldızı olmasıyla ödül sezonunun altını üstüne getiren Joaquin Phoenix'in Darren Aronofsky yönetmenliğindeki The Dark Knight filminde Batman olabileceği ortaya çıktı. Aronofsky, Batman olarak Phoenix'i istemişti, ancak Warner Bros'un istekleriyle uyuşmadığı için proje iptal oldu.

    Empire Magazine'in ortaya çıkardıklarına göre, Mother, Requiem For A Dream, Noah, Pi gibi yapımların başarılı yönetmeni Darren Aronofsky'nin bir Batman filmine imza atma olasılığı vardı. Geçtiğimiz yıl Joker filminde Arthur Fleck karakterine hayat vermesinin ardından tüm ödülleri toplayan Joaquin Phoenix, bu filmin Bruce Wayne'i olacaktı. Ancak stüdyo, daha temiz yüzlü bir Batman istiyordu. Önerdikleri isim ise Freddie Prinze Jr. olmuştu. Bu nedenle yönetmen ve stüdyo arasında anlaşmazlık çıktı ve proje hiçbir zaman hayata geçirilemedi. Belirtilenlere göre bu olay, 2000'li yılların başlarında gerçekleşti. Aronofsky henüz Requiem For A Dream filmini bitirmişti.

    Söylenenlere göre Aronofsky'nin Batman'i Death Wish, The French Connection ve Taxi Driver filmlerinin tonuna yakın olacaktı. Hatta, Batman: Year One'ın yaratıcısı olan Frank Miller'ın senarist olarak bu filme gelebileceği de dedikodular arasında bulunuyordu. Yıllar sonra Joaquin Phoenix, Batman yerine Joker'i canlandırmış oldu. Şimdilerde ise yeni bir Batman filmi gündemde. Matt ReevesRobert Pattinson başrollü bir Batman: Year One uyarlaması yapıyor. Birebir bir uyarlama olmayacak ve 80'li ya da 90'lı yıllarda geçen bir noir dedektiflik hikayesini izlemiş olacağız. Coronavirüs salgınının patlak vermesinin öncesinde The Batman'in çekimleri yapılıyordu. Ancak bir süreliğine ara verildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top