Hesabım
    Chris Hemsworth: "Thor: Love and Thunder Yıllardır Okuduğum En İyi Senaryoya Sahip!"

    Chris Hemsworth'ten Thor: Love and Thunder açıklaması geldi.

    Marvel Sinematik Evreni'nin yıldız oyuncusu Chris Hemsworth, gelecek filmi Thor: Love and Thunder hakkında konuştu. Birkaç gün içerisinde Netflix'teki izleyicileriyle buluşacak olan Extraction için röportaj veren oyuncu, Thor: Love and Thunder'ın son yıllarda gördüğü en iyi senaryoya sahip olduğunu söyledi.

    Taika Waititi'nin Thor: Ragnarok filminin ardından bir kez daha bir Marvel filminin yönetmenliğini üstlenmiş olacağı Thor: Love and Thunder, en çok beklenen Marvel filmleri arasında bulunuyor. The Philadelphia Inquirer'a konuşan Chris Hemsworth, Thor: Love and Thunder hakkında şu sözleri sarf etti: "Yıllardır okuduğum en iyi senaryo. En aşırı ve en iyi haliyle bu Taika'ya ait. Eğer okuduğum versiyon çekilecek olan olursa fazlasıyla çılgınca olacak demektir." Taika Waititi'nin geçtiğimiz haftalarda yaptığı canlı yayında söylediklerine göre Thor: Ragnarok filmi, Love and Thunder'ın yanında çocuk oyuncağı gibi kalacak: "Bu film tıpkı 10 yaşındaki çocuklara filmde neler olduğunu sormuşuz ve her şeye evet demişiz gibi hissettiriyor. eğer Çizgi romanları okuduysanız uzay köpekbalıklarını bilirsiniz. Tek söyleyebileceğim şey bu."

    Thor: Love and Thunder filminde yer alacak isimler arasında şimdilik Chris Hemsworth, Tessa ThompsonNatalie Portman ve Christian Bale bulunuyor. Christian Bale'in karşımıza Dario Agger olarak ya da Beta Ray Hill rolüyle çıkabileceği tahmin ediliyor. Avengers: Endgame ile birlikte Thor, dünyaya taşınan Asgard'ın yönetimini Valkyrie'ye bırakmıştı. Yeni filmle birlikte Natalie Portman'ın canlandırdığı Jane Foster'ın Thor'a dönüşeceği biliniyor.

    Yepyeni bir evre açıldığı için şimdilik senaryo tahmin edilemiyor. Ancak Thor 3 ile Guardians of The Galaxy 3 arasında karakter alışverişi yapılabileceği de dedikodular arasında bulunuyor. Thor: Love and Thunder 29 Ekim 2021'de izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top