Hesabım
    James Gunn, Star Lord'un Annesi Meredith Quill'in Playlist'ini Paylaştı!

    Guardians of The Galaxy'nin Meredith Quill'inin dinlediği harika müzikler paylaşıldı.

    Marvel Sinematik Evreni'nin beğenilen serisi Guardians of The Galaxy'nin üçüncü filmi henüz çekilmemiş olabilir, ama James Gunn sayesinde seri gündemden düşmüyor. James Gunn bu kez de Peter Quill'in annesi Meredith Quill'in dinlediği müziklerden oluşan playlist'i paylaştı.

    Guardians of The Galaxy serisi, müzikleriyle var olan bir seri. İlk filmde Peter Quill'in küçük yaşta annesini kaybetme sahnesine ve onun mirası olan walkmen'ine tutunduğuna tanıklık etmiştik. James Gunn, filmlerde birçok kez aynı temada müzikler kullandı. Şimdi ise paylaştığı playlist'e bakılırsa bu müziklerin hepsi ve fazlası Meredith Quill's Complete Awesome Mix'e dahil! Yönetmen, playlist'in dinleyicilere açıldığını Instagram üzerinden duyurdu ve müzikleri Spotify üzerinden paylaştı.

    Bu müziklerden bazıları Guardians of The Galaxy ve Guardians of The Galaxy Vol.2'da karşımıza çıkmıştı. Tahmin edilenlere göre bazıları da Guardians of The Galaxy Vol.3 ile birlikte kulağımıza gelecek. Üçüncü filmin çalışmalarına henüz başlanmadı. James Gunn, The Suicide Squad çalışmalarını tamamladıktan sonra Marvel filmine geçiş yapmak istediğini belirtmişti. Ancak coronavirüs salgınının başgöstermesi işleri zorlaştırdı. Guardians of The Galaxy Vol.3'nin 2023 yılı içerisinde izleyici karşısında olacağı tahmin ediliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top