Hesabım
    Bağış Yapanlar, David Lynch ile Kahve İçme Şansı Yakalayacak!

    David Lynch, bir bağış kampanyasına destek verme kararı aldığını açıkladı.

    Usta yönetmen David Lynch bir bağış kampanyasına imza atıyor. Geçtiğimiz gün içerisinde Lynch'in yaptığı açıklamaya göre,"Heal the Healers Now"a bağış yapanlar, yönetmen ile birlikte online olarak kahve içme imkanı yakalayacak.

    Coronavirüs salgınının neden olduğu büyük krizin neden olduğu durumları hafifletmek amacıyla birçok dernek, ünlü isimlerden yardım isteyerek yardım topluyor. Son olarak Chris Evans sosyal medyada katılarak bağış yapanların Evans,  Robert Downey Jr.Chris HemsworthScarlett JohanssonMark Ruffalo ve Jeremy Renner ile online oyun ve sohbet gecesine katılma hakkı kazanacaklarını açıklamıştı. Şimdi ise sıra David Lynch'te gibi görünüyor. Blue Velvet, Dune, Twin PeaksInland Empire gibi yapımlarda imzası bulunan Lynch, Heal The Healers Now isimli kuruluşa destek verme kararı aldı. Coronavirüs salgınında ön planda emek veren sağlık çalışanlarının stres seviyesini azaltmayı hedefleyen kuruluş, Transandantal Meditasyon ile bunu sağlamayı vaat ediyor.

    Omaze üzerinden yapılan bağış kampanyasında yapılan açıklamaya göre bağış yapanlar arasından seçilen kişiler David Lynch ile online olarak kahve içme fırsatı yakalayacak. Ayrıca bu sırada David Lynch'in karşısındaki kişiyi resmedeceği de söyleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top