Hesabım
    Dakota Fanning Başrollü "Sweetness In The Belly"den Fragman!

    Dakota Fanning, Etiyopyalı oldu..

    Dakota Fanning'in başrolünde bulunduğu "Sweetness In The Belly"den fragman geldi. Camilla Gibb'in çok satanlar listesinde yer alan dram ağırlıklı kitabından uyarlanan Sweetness In The Belly'nin fragmanında ailesi tarafından Etiyopya'ya bırakılan bir çocuğun, oradaki büyüme ve bir mülteci olma hikayesini izliyoruz.

    Uluslararası Toronto Film Festivali'nde ilk kez izleyicileriyle buluşan Sweetness In The Belly'den fragman paylaşıldı. Film, bir süre boyunca aktivistler ve sinemaseverler tarafından tartışma konusu yapılmıştı. Nedeni ise Etiyopyalı bir müslümanı, siyah ırklardan birine dahil olan biri değil, Dakota Fanning canlandırıyordu. Sweetness In The Belly'de Dakota Fanning, Lily Abdal isimli müslüman bir kadını canlandırıyor. Lily, küçük yaşlarda Afrika'da yetim kalmıştır. Ailesinin onu Etiyopya'da terkedip bir daha dönmemesi üzerine orada yetişir. Büyüyünce ise İngiltere'ye sığınmacı olarak gelir. İngiltere'de aynı savaştan kaçan Amina ile tanışır ve arkadaş olur. Londra'da 'Müslüman Mülteciler Topluluğu' ile bir arada yaşıyordur. Bu topluluğun amacı, insanları aileleriyle yeniden bir araya getirebilmektir.

    Dijital olarak izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan filmin yönetmenliğini Difret filmiyle tanınan Berlinale ve Sundance ödüllü yönetmen Zeresenay Mehari üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Dakota Fanning'in yanı sıra Yahya Abdul Mateen IIKunal Nayyar, Gavin Drea, Peter Bankole gibi isimler yer alıyor. Sweetness In The Belly, Camilla Gibb'in 2019 yılı içerisinde okuyucularıyla buluşan kitabından uyarlandı. Film İngilizce, Arapça ve Amharca dillerinde çekildi.

    Sweetness In The Belly, 8 Mayıs'ta dijital olarak izlenebiliyor olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top