Hesabım
    Yeni "Çığlık" Filminde Neve Campbell Yer Alabilir!

    Yeni Scream filmi yolda!

    Wes Craven imzalı orijinal Scream filminin yıldızı Neve Campbell, yeni Çığlık filmiyle ilgili açıklama yaptı. Oyuncunun yeni filmde yer alıp almayacağı merak konusuydu. Campbell,  Matthew Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett ile Scream 5'te yer almak üzere görüşmeler yaptığını açıkladı.

    Spyglass bünyesinde, “Ready or Not”ın yönetmenleri Matthew Bettinelli Olpin ve Tyler Gillett, yeni bir Scream filmini hayata geçirmek için hazırlanıyor. Orijinal Scream filmlerinde tanıdığımız Neve Campbell'ın ise Scream 5'te yer alma ihtimali bulunuyor. Oyuncu bu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Bu konuda konuşmalar yapıyoruz. COVID nedeniyle biraz zorlu bir zamandayız. Görüşmeye belki bir, bir buçuk ay kadar önce başladık. Yani bu işin nasıl yürüyeceğini çözmek biraz zaman alacak. Anlaşma yapmaya çalışıyoruz, göreceğiz. İki yönetmen bana Wes Craven ve onlara nasıl büyük bir ilham kaynağı olduğundan, onu nasıl onurlandırmak istediklerinden bahseden bir mektup yazdı. Bu benim için harika bir anlaşma."

    1996 yılında başlayan Wes Craven imzalı Çığlık serisi dört filmden oluşuyordu. Ayrıca MTV'de yayınlanan bir Scream dizisi de mevcut. Serinin başlangıç filminin konusu ise şöyleydi: Seri bir arkadaş grubunun üzerinden ilerliyordu. Konusu ise şöyleydi: Bir lise öğrencisi olan Casey tuhaf bir telefon alır. Telefonun öteki ucundaki sesi tanımamaktadır. Bir süre sonra yaşanan bir cinayet üzerine polis ve medya olayın üzerine gitmeye başlar. ‘Hayalet surat’ adı verilen bir katil, çevresinde gördüğü gençleri birer birer öldürmektedir. Korku filmlerinin belli klişelerle örüldüğünü düşünen bir grup genç ise, naklen yaşadıkları bir korku filminin içerisinde hayatta kalmaya çalışacaktır. Katille bir kedi-fare oyununa tutuşacaklardır.

    Neve Campbell henüz Scream 5'te yer alıp almayacağı konusunda bir karar vermiş gibi görünmüyor. Ancak nasıl Halloween'in yıldızı Jamie Lee Curtis'in yeni bir Cadılar Bayramı üçlemesiyle geri dönmesi heyecan yarattıysa, Neve Campbell'ın dönüşü de aynı şekilde merak konusu olacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top