Beyazperdem
    Wes Craven
    facebookTweet
    Görev Yönetmen, Senarist, Oyuncu Daha fazlası
    Gerçek adı:

    Wesley Earl Craven

    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 2 Ağustos 1939
    Ölümü 30 Ağustos 2015 76 yaşında
    39
    yıllık kariyer
    28
    film ve dizi

    Filmografi

    Scream
    Scream
    2019
    Çığlık 4
    Çığlık 4
    15 Nisan 2011
    Elm Sokağında Kabus
    Elm Sokağında Kabus
    21 Mayıs 2010
    Satılık Ruh 3D
    Satılık Ruh 3D
    8 Ekim 2010
    Soldaki Son Ev
    Soldaki Son Ev
    19 Haziran 2009
    Tepenin Gözleri 2
    Tepenin Gözleri 2
    18 Mayıs 2007
    Ölülerin Günlüğü
    Ölülerin Günlüğü
    18 Temmuz 2008
    Nabız
    Nabız
    8 Eylül 2006
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    120 Fotoğraf

    Haber

    Michael Jackson Şarkılarıyla Aynı İsme Sahip Filmler
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    29 Ağustos 2018 Çarşamba
    Ustaya Saygı: Wes Craven'ın En İyi 5 Filmi
    HABERLER - Sanatçılar
    2 Ağustos 2018 Perşembe
    Doğum gününde usta yönetmen Wes Craven'ın 5 filmini derledik.
    Stranger Things’in Tüm Referansları Bir Arada
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    2 Ağustos 2016 Salı
    Saygı duruşu zamanı
    13 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top