Hesabım
    Neve Campbell, Scream 5'e Olumlu Bakıyor!

    Neve Campbell, Çığlık 5'te yer alacak gibi görünüyor.

    Matthew Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett'in çekeceği yeni Çığlık filmi ile ilgili detaylar oluşmaya başladı. Yönetmen ilk iş olarak orijinal serinin yıldızı Neve Campbell ile görüşme yaptı. Şimdi ise Campbell, Çığlık 5'te yer almaya sıcak baktığını söylüyor.

    Wes Craven'ın yaratıcısı olduğu Scream serisi, yıllar sonra devam edecek. Serinin dört filmi ve bir de MTV yapımı dizisi bulunuyordu. Yıllar geçse de gerilimli atmosferi ve slasher havasıyla heyecana neden olan Scream'in 5. filminin oyuncu kadrosunda Neve Campbell'ın yer alacağı neredeyse kesin gibi görünüyor. Campbell, yönetmenlerle yaptığı görüşmeler hakkında konuştu ve şu sözleri sarf etti: "Henüz yüzde yüz işin içinde değilim. Ama dürüst olmak gerekirse iki yönetmen de geçmişte harika işler yaptı. Filmlerini izledim ve gerçekten yetenekliler. Bana Wes Craven'ın işlerine ne kadar hayran olduklarını ve şimdilerde yönetmen olmalarını sağlayan seriye ait olan Scream 5'i yapma şansı elde ederek ne kadar gururlandıklarını ifade eden bir mektup yazdılar. Bu gerçekten hoştu. Wes'in film tarzını ve filmleri onurlandırmak istiyorlar. Bunu duymak çok güzeldi. Umarım aynı fikirde oluruz ve harika bir iş yaparız. Bu bir süreç."

    Neve Campbell'ın söylediklerinden, filmleştirme aşamasında yönetmenlerle aynı fikirde olması durumunda yeniden başrolü üstlenebileceği sonucunu çıkarabiliriz. Scream'in yanı sıra geçtiğimiz yıllarda Halloween serisi de yeniden gündemi kaplamıştı. Yıllar sonra Jamie Lee Curtis'i karşımıza çıkaran Halloween hem gişede hem de eleştirmenlerden tam not almıştı. Şimdilerde ise üçlemeye dönüştürülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top