Hesabım
    "Dune"un Geçmişini Anlatan Çizgi Roman Serisi Geliyor!

    Yeni çizgi roman serisi yolda!

    Denis Villeneuve'un beyaz perdeye aktardığı Frank Herbert imzalı Dune romanının geçmişine götüren bir çizgi roman serisinin hayata geçirileceği resmi olarak açıklandı. Duyurulanlara göre Frank Herbert'in oğlu Brian Herbert'in Kevin J. Anderson ile birlikte çizgi romanlarda imzası olacak.

    Büyük bir heyecanla beklenen Dune filminin yanı sıra heyecanlandıran başka bir Dune haberi daha karşımıza çıktı. Duyurulanlara göre Angel, Buffy The Vampire Slayer, Clueless, Firefly, The Magicians, Mouse Guard gibi onlarca önemli çizgi romanı bünyesinde bulunduran Boom! Studios, Dune'un geçmişine giden çizgi romanları yayınlayacak. Çizgi romanlara orijinal kitabın yazarı Frank Herbert'in oğlu Brian Herbert ve Dune dünyasına ait başka kitapların yazarı olan Kevin J. Anderson imzasını atacak. Çizgi roman serisinin adı "House Atreides" olacak. Yan, 1999 yılında piyasaya sunulan Dune: Atreides Hanedanı kitabının çizgi roman uyarlaması olacak.

    Kitapta henüz Harkonnen Hanedanı Arrakis'e hükmediyordur. Baron Vladimir Harkonnen yönetimindeki Arrakis son derece acımasızca idare ediliyordur. Baron'un tek amacı, gezegende çıkan ve büyük değer taşıyan baharatın büyük kısmını kendine ayırmaktır. Ancak beklenmeyen sürprizlerle karşılaşacaktır. Leto Atreides, doğuştan hakkı olan koltuğu Baron'un elinden alacaktır. Dune filminde Leto Atreides karakterini Oscar Isaac canlandırıyor. Aynı zamanda Jason Momoa'nın hayat verdiği Duncan Idaho'nun 8 yaşındaki hali çizgi romanlarda geçecek.

    Denis Villeneuve imzalı Dune filmi ise 18 Aralık 2020 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top